Cărți pentru copii de pe Libris.ro

Ca de fiecare dată când iau cărți pentru mine, le iau și puștilor mei. Pentru băiețel aleg de cele mai multe ori culegeri sau caiete de lucru și pentru pitică cărți de colorat. În ultimul timp am descoperit cărticelele de povești care au și pagini speciale pentru colorat. Le prefer pe acestea în locul cărților numai cu povești, pentru că băiețelul poate citi povestea și fetița poate colora după bunul plac. Așa-i că e interesantă ideea? Împușc doi iepuri dintr-un foc … cum ar spune un proverb de pe la noi. Găsiți o varietate considerabilă de cărți pentru copii pe Libris.ro .

1200 de exercitii si probleme. Matematica – Clasa a 2-a – Olguta Calin, Doina Cindea, Angelica Gherman, Nicoleta Stanica

O culegere excepțională, foarte bine organizată după structura manualului școlar. Exercițiile și probleme propuse oferă copilului posibilitatea să exerseze, să aprofundeze și să-și dezvolete cunoștințele și abilitățile dobândite la școală. Exerciții și probleme sunt cu grade diferite de dificultate, pe măsura învățării, cele mai dificile sunt marcate cu verde.

Dănilă Prepeleac. Carte de citit și colorat – Ion Creangă

Dănilă Prepeleac. Carte de citit și colorat – Ion Creangă este o carte de colorat frumos și sugestiv realizată. Paginile dedicate colorării sunt cu spații ușor de colorat , iar faptul că pe pagina alăturată este aceeași imagine deja colorată este un real ajutor. Copilul se poate inspira sau nu din pagina deja colorată.
Un alt atuu al cărticelelor pentru copii este textul redactat pe înțelesul copiilor și conține întreaga acțiune a poveștii, fiind realizat ca un rezumat al textului original.  

Povestea bradului. Carte de colorat – H.Ch. Andersen

Povestea bradului. Carte de colorat – H.Ch. Anderson este o carte atractivă pentru toți prichindeii. Conține o poveste foarte ușor de citit și înțeles de cei mici, iar faptul că sunt și pagini speciale pentru a fi colorate o face și mai atractivă pentru copii.

Acestea sunt cărțile pentru copii de pe Libris.ro pe care le-am achiziționat pentru prichindeii mei năzdrăvani. Voi ce cărți pentru copii preferați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares