All4Silver – alegerea perfectă

Timpul trece foarte repede, parcă mai ieri erau Sărbătorile de iarnă, iar acum mai sunt câteva zile și vine primăvara. Pentru că se apropie cu pași repezi mărțișorul și Ziua Femeii m-am gândit să vă arăt ce minunății de bijuterii din argint mi-am luat de pe All4Silver. De foarte multe ori am rasfoit paginile magazinului online All4Silver. Însă până în urmă cu câteva săptămâni nu m-am încumetat să achiziționez ceva. Nu că nu mi-au plăcut sau erau prea scumpe bijuteriile, ba din contră, au prețuri foarte accesibile și bijuterii extraordinar de faine. All4Silver este un magazin care se adresează magazinelor clasice sau celor online, care pot cumpăra bijuteriile la prețuri foarte mici. All4Silver – alegerea perfectă pentru bijuterii de calitate.

All4Silver – alegerea perfectă

Haideți să aflăm mai multe despre cine sunt și ce oferă. All4Silver a fost fondată în 2015 în Slovacia. Și s-a extins rapid și pe piața în Europa Centrală și de Est, în special în România, Polonia, Ungaria și Cehia. Colecția de bijuterii pe care o oferă spre vânzare este impresionantă, se adaugă permanent modele și produse noi de bijuterii.

Așa cum vă spuneam la început All4Silver este destinat mai mult vânzării en-gross către magazine de bijuterii tradiționale, magazine de bijuterii online, dar și magazinelor mai mici care au acest profil. Bijuteriile oferite sunt confecționate din argint 925 ( toate au gravat 925 pe ele) și din inox ( oțel inoxidabil). Au o gama extrem de variată de bijuterii: cercei din argint, inele, talismane, mărgele, pandantive, coliere, brățări, precum și bijuterii argint de toate tipurile pentru copii, bijuterii cu Swarovski, Zirconiu cubic, pietre semi-preţioase, perle de apă dulce şi sintetice.

De asemenea, un alt atuu al lor este faptul că pun accentul pe calitate înainte de toate. Degeaba sunt mii de modele dacă calitatea lor nu ar fi de cea mai bună calitate, nu? Exact asta au gândit și ei.De aceea la cererea clienților oferă analiza chimică a produselor, confirmată de biroul Hallmark din Slovacia. Pentru obținerea unor bijuterii de calitate ei folosesc materie primă de înaltă calitate în combinație cu procese moderne de fabricare. Calitatea înainte de toate.

Ce ar mai lipsi pe lângă diversitate și calitate? Prețuri mici. Păi exact ceea ce și au cei de la All4Silver. Prețurile sunt foarte mici în comparație cu alte magazine de profil.

Ce bijuterii din argint mi-am ales de pe All4Silver

Eu mi-am ales de la ei două perechi de cercei din argint și o brățară pe șnur cu o steluță de mare. Sunt superbe toate trei bijuteriile și se păstrează foarte bine și după o perioadă lungă de timp. Eu sunt tare mulțumită de ele și vi le recomand și vouă.

2 thoughts on “All4Silver – alegerea perfectă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares