Ora de relaxare

Trecem printr-o perioadă extrem de stresantă. Pandemia care nu se mai duce de atâta vreme ne stresează în fiecare clipă. Nu mai reușim să facem față stresului și pentru asta avem nevoie zilnic măcar o ora de relaxare, în confortul casei. Atunci când familia este destul de numeroasă și activitățile zilnice te depășesc trebuie să îți rezervi măcar o oră în care să te relaxezi și să uiți de toate. Corpul, mintea și sufletul nostru au nevoie de acest moment de respiro. Să ne încărcăm cu energie pozitivă ca să putem merge mai departe prin viață.

După cum bine știți prefer cumpărăturile online, acum cu pandemia, cu atât mai mult. Pe Notino.ro reușesc să găsesc aproape orice am nevoie de la produse pentru aromaterapie la detergent de vase. Mă bucură nespus de mult faptul că am diverisificat foarte mult produsele și pot face mai multe cumpărături dintr-un singur loc. Acest fapt este important pentru că nu trebuie să comand la diferite magazine online și să plătesc transport pentru fiecare. La Notino dacă depășesc și suma de 250 lei primesc și transport gratuit. Atunci ce să mai vreau? Să fac cât mai multe cumpărături.

Trei produse ideale pentru ora de relaxare

Așa cum vă spuneam la început chiar avem nevoie de minim o oră de relaxare. Nu este greu, dar uneori pare atât de dificil. Știu, cum e. Fix când crezi că ai prins momentul copilul vrea mâncare, soțul vrea un tricou, cățelul apă și tot așa. Nu? Pregătește cada cu apă multă, pune o bilă everfescentă și musai să ai un difuzor de arome în baie. După minim 30 minute petrecute în cadă, terbuie să continui momentul de relaxare în dormitor.

Aprinde o lampă catalitică , pune în surdină o muzică liniștitoare, scufundă-te în perne moi și citește câteva pagini din cartea ta preferată. Oricine poate crea stilul hygge acasă. Voi ați încercat? La mine funcționează de minune, însă asta noaptea târziu după ce adorm toți ai casei.

Bile eferverscente pentru baie Greenum Wild berry

De câteva luni buni am descoperit că aceste bile efervescente pentru baie sunt foarte faine. Folosesc de fiecare dată pentru că sunt potrivite pentru orice tip de piele, catifelează și parfumează pielea și relaxează corpul și mintea.

Ashleigh & Burwood London The Scented Home Peony -aroma difuzor cu rezervã

Pentru o relaxare totală musai să aveți în baie și un aroma difuzor pentru un parfum plăcut. Difuzorul de aromă Ashleigh & Burwood London The Scented Home Peony conține notele mele preferate bujor, trandafir, iasomie, garoafa, mar rosu, mosc . O explozie de arome care vă vor încânta la maxim.

Lampă catalitică mică Ashleigh & Burwood London In a Nutshell

Lampa catalitică funcționează pe sistemul ardere fără flacără. O astfel de lampă este ideală pentru orice locuință fiind destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise. Nu sunt periculoase de aceea nu este necesară supravegherea lor constantă.

Voi cum vă relaxați acasă?
Aveți ritualul ,, Ora de relaxare,, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares