Dbags.ro – accesorii din piele naturală la prețuri mici

Accesorii! Accesorii! Accesorii! Da, accesoriile sunt nelipsite din garderoba unei doamne. De data aceasta vreau să vă povestesc despre un accesoriu nelipsit din geanta unei femei: portofel din piele naturală. Dbags.ro – este magazinul online cu accesorii din piele naturală la prețuri mici. În urmă cu 4 ani am intrat pentru prima dată în contact cu acest magazin. Mi-am luat un portofel multicolor din piele naturală și încă sunt tare mulțumită de achiziția de atunci. Tare drag mi-a fost acel portofel că nu mi-a lipsit niciodată din geantă.

În urmă cu vreo două săptămâni fiica mea a reușit să-mi smulgă capsa cu care se închidea. Așa rău mi-a părut de el, dar sper să-l pot repara. Până găsesc să-l repar mi-am achiziționat un alt portofel de la Dbags.ro, nu chiar așa colorat ca cel vechi, dar nici simplu. Acesta este mai mare și mai încăpător, dar și tare, tare frumușel.

Portofelul achiziționat de mine este din piele naturală, foarte bine structurat astfel încât să faciliteze utilizarea lui. Este un portofel dublu, are un compartiment prevăzut cu fermoar în interiorul cărui sunt alte 3 mici compartimente, dintre care unul cu fermoar. Îmi place acest fapt pentru că atunci când scot banii nu trebuie să desfac capsa unde este compartimentul prevăzut pentru carduri. Și acel compartiment este foarte bine structurat având prevăzute multe buzunărele pentru carduri.

Dbags.ro – accesorii din piele naturală la prețuri mici

Când vorbesc despre Dbags.ro nu mă refer numai la portofele din piele, ci la o multitudine de accesorii foarte utile atât bărbaților cât și femeilor. Regăsim pe site accesorii pentru damă și bărbați: genți din piele, portofele din piele, curele, mănuși și încălțăminte. O varietate de produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

Prețurile sunt accesibile, iar accesoriile din piele sunt de cea mai bună calitate. Livrarea coletelor este destul de rapid, în 24-48 ore. Cu siguranță o să mai comand de la ei cât de curând. Voi ați auzit de Dbags.ro – magazinul online cu accesorii din piele naturală la prețuri mici? Vă recomand și genți damă , puteți alege dintr-o varietate de modele. Sunt perfecte pentru a oferi un cadou de excepție unei femei dragi din viața voastră.

17 thoughts on “Dbags.ro – accesorii din piele naturală la prețuri mici

  1. Foarte frumos modelul! Toate accesoriile mele de acest gen sunt Louis Vuitton, dar cred ca mamei i-ar placea un astfel de portofel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares