Sânge & Miere de Shelby Mahurin

Astăzi avem o nouă recenzie. Sânge & Miere de Shelby Mahurin este cel de-al doilea volum al seriei Șarpe & Porumbel. Nu mă așteptam să fie tradus așa repede, dar asta nu poate decât să mă bucure. Îmi era dor de eroii mei Lou și Reid, dar eram și curioasă ce peripeții îi așteaptă în continuare. Dacă în Șarpe&Porumbel acțiunea a fost la tot pasul, de data asta începutul părea să bată pe loc. Din fericire după câteva pagini autoarea și-a reintrat în ritm și am avut parte de o acțiune foarte antrenantă.

Titlu: Sânge & Miere

Autor: Shelby Mahurin

Editura: Corint

An apariție: 2021

Număr de pagini: 528

În primul volum Șarpe&Porumbel dragostea a învins, însă acum în Sânge & Miere, eroii noștri sunt într-un pericol mult mai mare. După ce au scăpat ca prin minune de Morgane și s-au reunit, Lou și Reid sunt vânați din toate părțile. Dacă până acum erau urmăriți numai de clanul vrăjitoarei Morgane, în momentul de față li s-a alăturat și întregul regat și Biserica.

Împreună cu mama lui Reid și prietenii lor, Lou și Reid stau o perioadă ascunși sub protecția unei vrăji. Însă nu pot sta ascunși la nesfârșit și trebuie să găseasca aliați pentru a o înfrunta pe Morgane. Cele două posibile alianțe sunt într-adevăr cele mai puternice, însă din nefericire le vor aduce și o grămadă de probleme. Alianțele nu se vor încheia cu una cu două pentru că Lou ți Reid nu sunt printre favoriții conducătorilor lor.

Reid își neagă magia, deși aceasta îi este chiar utilă. În schimb Lou face tot posibilul să îl determine să își accepte darul. Pe cât își reneagă Reid puterea, pe atât Lou face exces de a ei. Și cu cât folosește mai multă magie, Lou începe să-și piardă controlul.

Fiecare este nevoit să facă sacrificii pentru a putea obține alianțele mult dorite. Cu toate astea se pare că Morgane le pregătește cu totul altceva. O poveste fascinantă și cu o acțiune menită să țină cititorul în alertă la fiecare pas. Avem de toate: trădări, prietenie, iubire, loialitate, dezamăgiri și capcane terifiante. Și, bineînțeles, autoarea Shelby Mahurin ne lasă în ,,coadă de pește,, pentru că urmează un nou volum.

Ce părere aveți de această carte? Ați citit vreuna din cărțile autoarei?

15 thoughts on “Sânge & Miere de Shelby Mahurin

  1. Foarte interesanta aceasta carte, o sa o pun pe wishlist ul pentru urmatoarea comanda de carti, nu am mai citit pana acum vreo carte de la aceasta autoare, deci va fi prima 🙂

  2. Mi-a stârnit curiozitatea Sânge & Miere, dar și Sânge & porumbel. Mi-ar plăcea să le citesc, prin urmare le-am pus pe listă.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Nu imi sunt cunoscute cartie autoarei, dar cu siguranță mi-ar placea. Ar fi o lectura inedita pentru mine. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares