Caiete de lucru – auxiliare școlare

Voi cum vedeți această vacanță prelungită? Eu sincer, nu o văd prea bine. Abia își reintraseră copii în ritm, cu școala fizică, și acum vacanța asta simt că le strică ritmul. Pentru mine școala online a fost un adevărat chin, deși m-am și bucurat pe o parte. Cu orele online am avut șansa să observ metodele de predare ale doamnei învățătoare și să îmi fie mai ușor atunci când îi explicam copilului unele exerciții pe care nu reușea să le înțeleagă de prima dată. Însă cu toate astea mă bucurasem că au reînceput școala fizic, pentru ei este mai bine la școală. Acolo, alături de doamna și colegi simt cu adevărat că sunt la școală.

Și luna trecută am adăugat în colecția piticului meu încă două auxiliare școlare. Pe atunci nu știam că vor avea o vacanță prelungită, dar se pare că am fost inspirată. Aceste două caiete de lucru – auxiliare școlare de la Libris.ro sunt perfecte pentru a recapitula materia învățată și să păstreze ritmul ca și cum ar fi la școală. Pun foarte mult accent pe lucrul suplimentar pentru a-și îmbunătăți cele învățate. Din greșeală am pus în coș, o culegere de clasă I, dar nu e problemă, abia își aduce aminte și materia învățată anul trecut.

Caiete de lucru – auxiliare școlare

Matematica si explorarea mediului – Clasa 2. Partea 2 – Caiet. Varianta E3 – Nicoleta Popescu

Am ales acest caiet de lucru pentru că au și la școală acest caiet, doar că este varianta E1. Într-adevăr diferă ca și conținut, dar au și exerciții identice cu celălalt. Structura caietului de lucru este foarte utilă elevilor pentru că sunt exerciții și probleme de la cele mai simple la unele destul de complexe. Matematica si explorarea mediului – Clasa 2. Partea 2 – Caiet. Varianta E3 – Nicoleta Popescu este ideal pentru a exersa și a aplica noțiunile învățate la școală.

Portofoliul elevului: Matematica si explorarea mediului cls 1 semestrul I – Elena Nica

Așa cum vă spuneam această culegere a ajuns din greșeală la mine, dar este binevenită și lucrăm cu drag pe ea. Într-adevăr piticul îmi zice că sunt foarte ușoare exercițiile din culegere, dar asta pentru că știe că este pentru copii de clasa I . În Portofoliul elevului: Matematica si explorarea mediului cls 1 semestrul I – Elena Nica elevii vor putea să exerseze, să aplice ce au învățat la școală, indiferent de pe ce manual lucrează. Structura este foarte bună, ușor de înțeles și îndrăgită de elevi.


1 thought on “Caiete de lucru – auxiliare școlare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares