Culegeri auxiliare pentru clasa a II-a

Se apropie cu pași repezi vacanța mare, dar asta nu înseamnă că învățatul trebuie să intre în vacanță. Chiar și pe timpul vacanțelor sunt de părere că elevii pot să aprofundeze cele învățate, astfel încât la reîntoarcerea la școală materia să fie mai ușoară. Pe parcursul anului școlar iau treptat culegeri auxiliare pentru băiețelul meu, ca să aprofundeze materia învățată. Și în ultima comandă de pe Libris.ro am ales două astfel de culegeri auxiliare. Piticul meu este clasa a II-a și deocamdată mă învârt prin această zonă, dar astfel de auxiliare sunt pentru toate clasele.

Probabil ați văzut pe blog mai multe articole cu diverse culegeri atât pentru comunicare în limba română, cât și pentru matematică. Unele sunt caiete de lucru, altele culegeri de aprofundare sau pentru concursuri. Mie îmi plac foarte mult aceste culegeri pentru că sunt foarte utile în munca mea suplimentară cu băiețelul meu. Mai mult de atât, nu mă îndur să-l las să lucreze direct pe ele, ci le xeroxez. Astfel le pot păstra și pentru fetiță când va ajunge la școală.

Matematica. Exercitii si probleme – Clasa 2 + Portofoliu de evaluare – Alina Radu

Culegerea de matematică cu exerciții și probleme pentru clasa a II-a este însoțită și de un supliment, protofoliu de evaluare. Această culegere este special creată cu teste pentru aprofundarea materiei învățate în cursul anului. Totodată este un suport ideal pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii probelor de Evaluare Națională pentru clasa a II-a.

Noi am lucrat pe ambele materiale auxiliare și suntem foarte încântați de structura testelor. Sunt ușor de înțeles și acoperă foarte bine materia predată în clasă.

Așa cum ați văzut deja în clipul de la începutul articolului în același colet am mai primit și două cărți fantasy pentru mine. Comenzile pe Libris.ro sunt întotdeauna cu cărți pentru pitic și pentru mine. Urmează să fac și recenziile celor două cărți primite, așa că rămâneți aproape că merită să citiți recenziile unor cărți minunate.

Lecturi plăcute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares