FemmeLuxe: noutăți în garderoba mea

Luna trecută am primit prima comandă din acest an. Mie îmi plac foarte mult hainele de la ei, însă o perioadă nu am mai făcut comenzi. Cred că ultima comandă de la ei a fost prin noiembrie și v-am arătat hăinuțele aici. Uneori am nimerit mărimile, alteori nu, însă de fiecare dată calitatea materialelor a fost una bună. De data asta mi-am luat patru articole vestimentare: pantaloni roz, un trening negru cu glugă, un trening cu bluză scurtă ( la acest aspect nu am fost atentă, căci nu prea mai sunt la vărsta la care să-mi arăt buricul :))) și un trening mov. În concluzie am ceva noutăți în garderoba mea de la Femme Luxe.

De data asta am ales ce mi-a plăcut fără să mai acord atenție la materialul din care sunt făcute hainele și așa m-am trezit că am două treninguri ( unu negru și unu mov) foarte groase. Aceste treninguri merg perfect primăvara, toamna și iarna. Însă nu e nici o problemă pentru că stau cumințele în dulap până la toamnă când le voi lua la purtare.

Compleuri sport

Am optat pentru trei treninguri, însă nu am realizat că sunt mai groase și sunt mai mult pentru vremea răcoroasă. Însă nu-mi pare rău pentru că sunt foarte bune la material și pot aștepta cuminți sezonul rece. Primul trening negru cu glugă are dimensiuni mai amri, nu că am greșit eu mărimea ci că probabil așa este modelul. Hanoracul îmi este cam lărguț, adică mă acoperă cu totul practic, nu îți dai seama de nici o formă feminină :)))) Pantalonii sunt tot largi însă sunt pe mărimea mea și se așează frumos. Hanoracul cel mai probabil v-a ajunge la soțul meu.

De altfel și al doilea compleu negru îl văd oarecum nu sport, panatlonii mi se par mai degrabă a fi purtabil la ținute casual. Eu am renunțat la bluză pentru că este din aceea scurtă, cu buricul la vedere, și astea nu prea mai sunt de mine. Cred că nu am fost atentă la model pe site de nu am văzut acest aspect. Una peste alta mă bucur că pantalonii îi pot purta fără probleme.

Treningul mov este favoritul meu pentru că îmi vine perfect din toate punctele de vedere și culoarea este super faină. Sper să nu mă mai îngraș până la toamnă ca să încap în el fără probleme. Pe lângă aceste compeluri din două piese am mai avut și o pereche de pantaloni roz. Materialul este super fain, însă prea transarent pentru gustul meu, de aceea nici nu am ieșit cu ei la plimbare. O să-i port prin curte sau voi opta pentru o bluză mai lunguță.

Comanda mea a ajuns destul de repede, prin curier rapid. Și chiar sunt încântată de toate piesele vestimentare achiziționate de la ei. Acum mi-am pus în coș alte patru produse pe care abia aștept să le primesc.

1 thought on “FemmeLuxe: noutăți în garderoba mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares