Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan

În ultimii ani am devenită pasionată de lectura fantasy. De fiecare dată atunci când caut o carte merg spre acest gen. Înainte adoram romanele de dragoste, dar probabil înaintarea în vârstă mi-a schimbat gusturile. Și nu pot spune că cele fantasy nu au și romance, așadar aceste cărți sunt preferatele mele. Oricât mă nemulțumește așteptarea după o carte nu renunț la a citi serii. Seriile mi se par mai atractive, cu mai multă intrigă și o viață mai lungă a personajelor. În ultima comanda pe Editura Corint mi-am ales și Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan.

Este o carte care se citește ușor, la început pare cam banală și tinzi să crezi că nu e cine știe ce de ea. Așa am crezut și eu, însă cum nu sunt genul de a lăsa o carte neterminată, m-am bucurat să descopăr o poveste interesantă și plăcută. Începutul este destul de lent, dar are menirea de a ne familiariza cu personajele și lumea creată de Ava Corrigan.

Titlu: Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan

Autor: Ava Corrigan

Editura: Corint

An apariție: 2021

Număr de pagini: 320

Bloom se simte vinovată după ce aproape că și-a ucis părinții într-un incendiu. În fiecare seară se strecoară din casă pentru a dormi într-un depozit ca să nu-și rănească din nou familia fără să vrea. În una din seri își face apariția o femeie misterioasă și o invită să o urmeze la o școală specială pentru cei ca ea. Fără să stea pe gânduri prea mult ea o urmează și ajunge într-un loc despre care nici nu știa. Dorința ei de a găsi răspunsurile despre ce este au făcut-o să vină aici.

Școala internațională Alfea este locul care găzduiește elevi din toată Lumea Cealaltă. Aceștia vin aici pentru a se antrena, să învețe magie și să descopere cum să-și controleze puterile speciale. Se pare că și Bloom este o fată specială, nu doar o fată muritoare. Alături de alte patru fete pe care nu le cunoaște va împărți același apartament. Fiecare dintre ele are câte o putere, însă nu toate sunt la fel de prietenoase. Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan ne oferă un prilej de a afla cum reușesc sau nu cele 5 fete să se acomodeze una cu cealaltă.

Acțiunea începe să devină alertă din momentul în care o forță malefică străveche, de mult izgonită, își face apariția în afara granițelor școlii Alfea. Fetele se văd nevoite să facă dovada puetrilor cu care sunt înzestrate. Însă un secret teribil le va da viețile peste cap și le vor face să își pună mii de întrebări despre ele cât și despre Lumea Cealaltă. De altfel, dacă vă plac mai mult serialele trebuie să știți că Netflix vă oferă serialul Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan

Lectură plăcută! Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan

1 thought on “Soarta: Saga Winx. Calea Zânelor de Ava Corrigan

  1. Cred ca mi-ar fi placut mult aceasta carte in scoala generala! Eram fana a acestui gen si atunci erau destul de putine carti scrise….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares