Îngrijirea tenului și corpului în sezonul caldBine ați venit sau revenit, pe blogul meu!

Mai sunt câteva zile și vine vara. Pentru că în sezonul cald trebuie să avem și mai multă grijă cu tenul și corpul nostru o să vă vorbesc despre trei produse care nu lipsesc din rutina mea. Drept să vă spun aceste produse le folosesc tot timpul anului, nu numai în sezonul cald. Odată cu trecerea anilor pielea începe să-și piardă din elasticitate și ușor, ușor apar ridurile. Încerc pe cât de mult să întârzie acest proces și folosesc produse pentru îngrijirea tenului și corpului de la branduri bune. Aleg produse care conțin colagen, acid hialuronic sau acid salicilic, pentru că aceste ingrediente aduc multe beneficii pielii.

CeraVe Moisturizers – loțiune hidratantă pentru corp și față pentru pielea uscată sau foarte uscată

Anul trecut am tot auzit și citit foarte multe păreri pozitive despre produsele CeraVe, așa că a trebuit să le încerc și eu să văd dacă sunt atât de bune pe cât sunt de lăudate. Și spre mulțumirea mea aceste produse sunt foarte bune. Nu sunt lăudate degeaba. Dacă aveți ocazia să achiziționați oricare dintre produsele CeraVe nu ezitați să o faceți.

Eu am optat pentru loțiunea CeraVe care este dotată și cu pompiță de dozare. Are o textura lejeră și se absoarbe rapid în piele. Produsul este non-comedogenic și hipoalergenic putând fi folosit de orice persoană. Loțiunea are rolul de a asigura hidratarea pielii până la 24 ore, de a fortifica protecția naturală și refacerea barierei protectoare a pielii.

Pielea rămâne catifelată și moale, iar faptul că nu are parfum m-a determinat să îi rămân fidelă. Și, da, chiar se vede o diferență majoră în ceea ce privește hidratarea mâinilor. Pielea nu mai este uscată și are un aspect sănătos. Eu sunt extrem de mulțumită de acest produs și vi-l recomand cu tot dragul.

Dermacol Collagen+ – cremă intensă de noapte pentru reîntinerire

Așa cum vă spuneam la început încerc ca în rutina mea de îngrijire a tenului și corpului să am și produse ce conțin colagen. Colagenul este foarte important pentru menținerea pielii. Colagenul este un element de bază al arhitecturii celulare și ajută la menținerea structurii, a fermității și a rezistenței pielii. Folosirea produselor care conțin colagen este esențială pentru lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

Crema de față Dermacol Collagen+ este alegerea mea pentru îngrijirea tenului înainte de culcare. Aceasta oferă tenului îngrijirea pe care o merită și dimineața tenul arată sănătos și revigorat. Mulțumită colagenului care acționează peste noapte în straturile profunde ale pielii a doua zi efectele se văd.

Părerea mea?

Dacă este folosită cu regularitate tenul va deveni mai luminos, mai hidratat și mai ferm. Totodată ridurile se vor mai estompa și cele noi își vor face simțită prezența mai greu. Nu vă spun că mi-au dispărut peste noapte ridurile existente, clar nu, însă s-au mai estompat și altele noi nu am observat. Un alt avantaj este că acționează și contra petelor pigmentare, iar eu chiar am nevoie, mai ales în sezonul cald.

Și eram gata, gata să uit două aspecte foarte importante pentru mine. Îmi place foarte mult faptul că recipientul este din sticlă și că are un căpăcel suplimentar pentru a proteja crema de factorii externi. În plus aceste două lucruri îi conferă cremei un pic de eleganță.

Vichy Idéal Soleil – cremă ușoară pentru protecția solară pentru corp și față SPF 50

Chiar, dacă am lăsat acest produs la sfârșit asta nu înseamnă că nu sunt mulțumită de el. Ba din contră, sunt extrem de mulțumită de acest produs. După ce ani la rând am încercat diferite produse de protecție solară de la ,, n,, branduri nu am reușit să găsesc acel produs perfect pentru mine. Oricât promitea brandul că nu lasă acea peliculă albă pe ten, eu n-am reușit să găsesc un astfel de produs. Însă iată că anul acesta am făcut marea descoperire: Vichy Idéal Soleil cremă ușoară pentru protecția solară, pentru corp și față SPF 50.

Vă spun sincer, credeam că nici acest produs nu mă va mulțumi, însă am avut o surpriză plăcută. Vichy Idéal Soleil chiar este acel produs care nu lasă pe ten o peliculă albă. Eu am un ten mixt, de aceea faptul că are o textură cam grasă, nu mă deranjează foarte mult. Pentru mine este esențial să nu am tenul alb sau să se facă ,,brânză,, pe față. Eu sunt super încântată de această descoperire și de acum îl voi folosi cu regularitate în fiecare zi.

Vă recomand să folosiți produse care conțin acid hialuronic, acid salicilic sau colagen astfel încât să vă asigurați îngrijirea tenului și corpului în mod eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares