Ruină și Blestem (Mesagerul #2) de Jennifer L. Armentrout

Astăzi este o nouă zi pentru recenzie de carte. Vă povestesc despre Ruină și Blestem (Mesagerul #2) de Jennifer L. Armentrout. Îmi place foarte mult stilul autoarei și am câteva cărți citite la activ. Chiar vreau să fac și un articol cu lista cărților scrise de Jennifer pe care le-am citit și a căror recenzie le găsiți pe blogurile mele. Nu vă mai spun că acest volum are o copertă tare interesantă și pe care o ador. După cum cred că știți deja, alegerile mele sunt de cele mai multe ori și în funcție de copertă.

Titlu: Ruină și Blestem

Seria: Mesagerul

Autor: Jennifer L. Armentrout

Editura: Litera

An apariție: 2021

Număr de pagini: 576

Ruină și Blestem este un roman mult mai intens decât primul. Acțiunea palpitantă și răsturnările de situație nu au lipsit niciun moment din acest volum. Povestea de dragoste începută în primul volum începe să se aprindă tot mai mult de la o pagină la alta. Atât Zayne cât și Trinity încearcă din răsputeri să ascundă sentimentele pe care le nutresc unul față de celălalt. Noua lor legătură le interzice să aibă o relație amoroasă. Unele greșeli făcute de protectorii fetei îi dau acesteia viața peste cap.

Forța malefică își intensifică atacurile, iar cei doi se văd nevoiți să se alieze cu Roth și prietenii lui. Este o alianță destul de ciudată, dar destul de puternică. Găsirea Mesagerului este proritatea tuturor, pentru că acest ucide Gardieni și demoni în aceeași măsură. Când toți cred că au o pistă ies la iveală secrete teribile și totul capătă un alt sens.

Și legătura dintre Roth-Prințul Moștenitor al Infernului și Layla este interzisă, însă asupra lor nu s-a abătut niciun necaz. Oare dacă Trinity și Zayne încalcă această regulă asupra lor vor fi consecințe? Oare cine este Mesagerul și care este scopul lui? Va reuși Trinity să-l găsească și să scape lumea de la Apocalipsă? Se v-a termina povestea aici sau urmează un nou volum? Aflați dacă citiți Ruină și Blestem (Mesagerul #2) de Jennifer L. Armentrout, pe care îl găsiți la Libris.ro

Dacă vă tentează acest volum nu ezitați să citiți primul volum Furie și Furtună. Însă ca să luați povestea de la început musai să începeți cu Apocalipsa Elementelor.
Ordinea ar fi aceasta:

Mai fierbinte ca focul (Apocalipsa elemntelor #1) de Jennifer L. Armentrout / recenzia aici.

Mai rece ca gheața ( Apocalisa elemntelor #2) de Jennifer L. Armentrout/ recenzia aici.

Până la ultima suflare ( Apocalipsa elementelor #3) de Jennifer L. Armentrout/ recenzia aici.

Furie și Furtună ( Mesagerul #1) de Jennifer L. Armentrout/ recenzia aici.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares