Un blestem sumbru și nimicitor de Brigid Kemmerer

Nu știu, dacă mai reușesc să mă desprind de genul fantasy. De la o lună la alta apar tot mai multe cărți fantasy, care mă atrag și mă conving să le pun în coșul de cumpărături. Când am văzut coperta primului volum al seriei Distrugătorii de blesteme: Un blestem sumbru și nimicitor de Brigid Kemmerer am știut că trebuie neapărat să-l am și eu. O copertă foarte reușită, o descriere pe măsură și nu vă mai spun cât de minunat este conținutul. Un prim volum magnific. Îl găsiți la Editura Corint cu un preț foarte fain.

Un blestem sumbru și nimicitor de Brigid Kemmerer este o reinterpretare modernă a poveștii Frumoasa și Bestia. Mi-a plăcut extrem de mult cum autoarea a recreat minunata lume de basm, dar cu mult mai multe elemente fantasy. Ai impresia că cunoști acțiunea, dar te înșeli. Autoarea a dat impresia că urmează vechea poveste, dar nu e așa. Acțiunea este mult mai intensă și finalul te va copleși. O să aștepți cu mare nerăbdare să citești următorul volum al seriei.

Titlu: Un blestem sumbru și nimicitor

Seria: Distrugătorii de blesteme

Autor: Brigid Kemmerer

Editura: Corint

An apariție: 2021

Număr de pagini: 512

Cine este Harper?

Tânăra Harper nu are o viață prea ușoară din cauza paraliziei cerebrale de care suferă, a fratelui ei care o subestimează și a greutăților pe care trebuie să le ducă de când tatăl ei a dispărut. Ea trăiește cu fratele și mama ei, însă au mari datorii de pe urma tatălui ei. Într-una din zile când stă ,,de șase,, pentru fratele ei nu se poate abțină să nu intervină când vede o fată la necaz. Însă salvarea fetei o costă mult pe Harper. Ea se trezește într-un loc parcă fermecat alături de doi bărbați. Un loc extraordinar de frumos și un castel vrăjit. Dar, oare ce vor cei doi bărbați de la ea? Va reuși să evadeze? Viața îi este în pericol? Cum să ia legătura cu fratele ei când nu există semnal la telefon?

Cine este Rhen?

Rhen este moștenitorul regatului Emberfall, însă în urmă cu câțiva ani a fost blestemat de o vrăjitoare. Pentru cum s-a purtat cu vrăjitoarea Rhen este nevoit să retrăiască cel de-al optesprezecelea an de viață până o fată se va îndrăgosti de el și va rupe blestemul. Dacă la început tânărului prinț i se părea o joacă, după ce retrăiește iar și iar al optsprezecealea an fără să reușească să facă o fată să se îndrăgostească de el, acum nu prea mai are speranțe. A încercat chiar orice metodă de a-și lua viața, însă sezonul reîncepea și el era nevătămat. Este Harper cea care va rupe acest blestem sau este o altă fată care va dispărea la finalul sezonului?

Va fi distrus blestemul?

Lucrurile nu sunt atât de simple, iar vrăjitoarea are grijă ca totul să se complice tot mai mult. Odată cu trecerea anilor, prințul se transformă în monstru și distruge tot în calea lui. Când se transformă uită de toate și bestia pune stăpânire pe el. El și-a distrus întreg regatul, și-a ucis familia, toată lumea fuge de castel. Alături i-a rămas un singur om care retrăiește aceeași poveste ca și prințul, totodată el încearcă să îi salveze pe oamenii din regat mânând bestia în zone părăsite.

Pierzându-și orice speranță de a rupe blestemul, Rhen încearcă să-și salveze măcar regatul de necazurile care se abat asupra lui. Se pare că nu doar un blestem sumbru și nimicitor este ce va distruge întregul regat, ci puteri nemaiîntâlnite își fac simțită prezența. Vor reuși cei trei să salveze regatul? Vor distruge și blestemul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares