Ce metode de epilare preferați?

Bine ați venit sau revenit, pe blogul meu!
Astăzi vreau să vorbim despre un subiect mai delicat: epilarea. Când zic delicat nu mă refer că ar fi ceva tabu, ci delicat în privința sensibilității. Epilarea poate fi sau nu dureroasa, depinde de fiecare persoană și de rezistența ei în fața durerii. Însă epilarea este o necesitate și trebuie dusă la bun sfârșit. De cele mai multe ori aleg epilarea cu ceară, deși nu-mi lipsesc din casă nici epilatorul și nici benzile depilatoare. Voi ce metode de epilare preferați?

Vă spun sincer, indiferent de metoda folosită, pentru mine epilarea este oarecum dureroasă, dar nu insuportabilă. Însă, prefer epilarea cu ceară pentru că mi se pare mai puțin dureroasă și mai rapidă. De ce spun asta? Păi, haideți să le iau așa pe rând, ca să înțelegeți la ce mă refer.

Benzi depilatoare?


Benzile depilatoare mi se par cele mai practice, pentru că doar le aplici și tragi. Însă mie nu mi se par a fi foarte eficiente (în cazul meu) și trebuie să reaplic de 2-3 ori pentru îndepăratarea completă a părului nedorit. Tind să cred că benzile depilatoare sunt pentru cele care au un fir de păr mai firav și poate fi îndepărtat de la o aplicare a benzii. La mine nu e cazul, din păcate. În schimb, benzile depilatoare pentru față sunt preferatele mele. Sunt foarte eficiente și cu ajutorul unei benzi duble am scăpat de probleme.

Epilatorul?

Epilatorul este de asemenea unul dintre aparatele care nu-mi lipsesc, deși îl folosesc foarte rar. Este ușor de utilizat și eficient,chiar și pentru mine. Cu toate astea nu suport durerea provocată de el. Îl folosesc doar pentru retușarea finală după epilarea cu ceară. În schimb, am o verișoară care folosește epilatorul de plăcere pentru că simte un fel de masaj la epilare. Deci, fiecare cu piticii lui.

Ceară depilatoare?

Metoda mea preferată de epilare este cu ceară. Da, e drept, că este un pic mai complicată. Bine, e mult spus complicată, dar necesită mai mult timp și efort decât celelalte metode. Înainte foloseam ceara tradițională, dar de când am descoperit kit-urile speciale cu încălzitor cu termostat le folosesc pe acestea. Nu mai trebuie să încălzesc ceara pe foc sau la microunde, să fiu atentă să nu mă opăresc că e prea fierbinte, etc. Iar îndepărtarea firelor de păr se face din prima.

Crema depilatoare zona intimă

Eram gata, gata să uit. Pentru zonele sensibile nu îndrăznesc să folosesc ceara sau benzile depilatoare. De aceea, prefer crema depilatoare zona intimă ,special concepută pentru zone sensibile. Îmi place foarte mult crema depilatoare pentru că nu provoacă iritații și este eficientă.

Voi ce metode de epilare preferați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares