Tort de biscuiți

N-am mai postat de ceva vreme o rețetă, așa că acum am profitat de cadoul dulce primit de la RoStar la Danube Bloggers Meet și am pregătit ceva dulce. Probabil, ați văzut deja pe rețelele de socializare cu mult înainte de eveniment poza cu desertul, asta a fost posibil pentru că noi organizatoarele am primit mai devreme coletele cu produsele RoStar. Eu am ales să pregătesc un tort de biscuiți. Acest desert a fost extrem de apreciat de familia mea și s-a terminat rapid.

Nu este o rețetă grea, ci din contră, foarte ușoară, dar necesită răbdare pentru că ungerea biscuiților cu crema ia ceva timp. Însă cum nu necesită coacere, este un desert ideal pentru căldurile din timpul verii. Nu o mai lungesc și vă las ingredientele.

  • 2 pachete biscuiți Petit Beure simpli
  • 2 pachete de biscuiți Petit Beure cu cacao
  • 1 cutie lapte condensat
  • 300 gr finetti sau ciocolată
  • 1 esență de rom

Pentru cremă am folosit lapte condensat și 300 gr ciocolată, pe care le-am topit la bain-marie, iar la final am adăugat esența de rom. Am lăsat puțin să se răcească și m-am apucat de montat tortul. Am lipit biscuiții alternându-i, unul simplu, unul cu cacao, astfel încât să arate bine când l-am tăiat.La final am turnat crema rămasă și am presărat fulgii de cocos. L-am lăsat la frigider 2 ore și apoi l-am servit.Ușor, ieftin, delicios și sănătos.


Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares