Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni

In luna iunie am primit un mega colet cu bunătăți. Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni, care i-a uimit și bucurat pe prichindeii mei. Nu vă pot spune în cuvinte câtă bucurie a fost pe ei când au descoperit că sunt și jucării. Însă nu numai ei au fost impresionați, ci și eu. Chiar nu mă așteptam să primim atât de multe produse. Eiii, și nu vă mai spun cât de bune au fost, că s-au terminat în câteva zile. Cei care mă urmăriți și pe rețelele de socializare ați văzut deja ce am primit, dar cred că a sosit momentul să vă spun mai detaliat despre acest cadou dulce.

Grande Dolceria – dulciuri de poveste

Nu am exagerat cu nimic când v-am spus că am primit un mega colet cu dulciuri și jucării. Un cadou dulce, dulce, în care am descoperit o gamă variată de turtă dulce cu diferite arome, fursecuri fragede și delicioase, prăjituri extraordinare, biscuiți delicioși și multe, multe alte dulciurele. Vă spun sincer, că singurul dulce pe care practic l-am pitit de copii și apoi l-am savurat singură a fost Cookies Coconut. Aceste prăjiturele sunt favoritele mele de foarte mult timp și ori de câte ori le găsesc în market iau câte 3-4 bucăți.

Lolliboni – 2 în1 jucării și dulciuri

Pe lângă delicioasele dulciurele de la Grande Dolceria, în colet am avut și produse Lolliboni. De la ei am avut jucării și dulciuri într-un singur produs, cum s-ar zice 2 în1: pahar cu dinozaur, cameră foto, undiță de pescuit, plus alte jucării , toate cu bomboanele. Cadoul a fost extrem de generos ținând cont că toate produsele s-au aflat la cantitate dublă, pentru ambii prichindei.


Mulțumim Grande Dolceria și Lollinoni pentu un cadou dulce, dulce și jucăuș, care ne-a bucurat enorm.
Vă recomandăm cu drag și încredere!

1 thought on “Un cadou dulce de la Grande Dolceria și Lolliboni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares