Danube Bloggers Meet – Ediția a II-a

Deși eram tare nerăbdătoare să vă povestesc despre cum am petrecut la Danube Bloggers Meet – Ediția a II-a, abia astăzi am reușit să scriu pe blog. Cei care mă urmăriți pe rețelele de socializare deja ați văzut câte ceva, dar vreau să vă povestesc mai multe. Și de data asta, ca și la ediția trecută Danube Bloggers Meet, am fost una dintre organizatoarele evenimentului. Acum am colaborat cu Gabriela de la Pagini de zi și noapte și cu Violeta de la Lucruri interesante. A fost o colaborare tare frumoasă și fructuoasă, împreună am reușit să obținem într-un timp relativ scurt susținere din partea mai multor sponsori.

A trecut un an și jumătate de la prima ediție a evenimentului dedicat bloggerițelor de beauty din Brăila și Galați. Mi-aș fi dorit să ne reunim în număr cât mai mare, însă cu toată nebunia pandemiei am ales să facem o reuniune restrânsă. Am fost doar 8 fete, din Brăila și Galați, însă a fost o întâlnire destul de reușită și frumoasă. Cel puțin din punctul meu de vedere. Locația în care a avut loc evenimentul a fost de vis. La Casa cu Stuf este cel mai fain local din zona Brăilei pe care l-am vizitat. Vă recomand acest local cu mare, mare drag! O să revin cât de curând și cu un articol despre minunăția asta de local.


La Casa cu Stuf – o locație de vis

Am petrecut câteva ore faine alături de fete. Am povestit despre beauty, despre ce am mai făcut de la ultima întâlnire, am făcut zeci de fotografii, am admirat peisajul localului, am savurat mâncarea delicioasă și ne-am răcorit cu limonadă sau alte băuturi răcoritoare. Mie mi-a plăcut foarte mult această întâlnire și sper ca data viitoare să fim în număr mai mare, să ne revedem și cu alte bloggerițe.

Deși nu a fost deloc ușor și am avut foarte mult de muncă cu organizarea evenimentului, nu mă plâng, chiar mi-a plăcut să fac asta. Cred că, dacă nu mi-ar fi plăcut, nu m-aș fi băgat în asta și a doua oară, nu? :))) A fost o perioadă tare aglomerată atât pentru mine cât și pentru brandurile cu care am ,,negociat,, fiind perioada vacanțelor. Într-un final, am obținut foarte multă susținere din partea mai multor branduri. Blogurile fetelor participante nu sunt numai pe beauty, ci sunt bloguri generaliste, de aceea am avut sponsori din domenii variate.

Sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet, Ediția a II-a

Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor sponsorilor care ne-au susținut evenimentul și care au avut încredere în noi: Yves Rocher, Editura Corint, Misavan, Asevi, Yasmine Bonciu, Eladerm, Salon Sofia, Glycon Cosmetics, Kandia, Rexona, Vioris Parfumerie, Bioblas România, DD’ell Cosmetics , Dacia Plant, PellAmar, Picătura Naturii, RoStar, Patone, Led-concept, Clinica Romgermed, Pr Avenue, Amazing flowers, Total Pro Beauty, Smyk, Lambre, 7th heavean  , Lady Anion, Cetaphil, Plush bio, Makeoverparis, Hera medical, Misavan, Oreo, Farmacia Izvorul Tămăduirii, Fares, Famous Luxury Parfumes, Biosunline, Grande Dolceria, Cracky, Hygenium, Lolliboni, Meteor Press, Tasteit, Dermastore, Teku.

Danube Bloggers Meet , Ediția a II-a, la Brăila.

2 thoughts on “Danube Bloggers Meet – Ediția a II-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares