Apa de parfum To Be by Vioris


Bine ați venit sau revenit, pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre cel mai nou parfum intrat în colecția mea. Este vorba despre apa de parfum To Be by Vioris. Am mai scris despre parfumuri pe blog, dar de fiecare dată un astfel de articol reprezintă pentru mine o adevărată provocare.

Nu este deloc ușor să scrii despre un parfum. Ce poți să spui de el? Că miroase bine, ce note conține și aia e. Da, de aceea pentru mine scrierea unui articol despre un parfum este o provocare. Cu toate astea sper să vă placă articolul de azi și să vă achiziționați o apă de parfum by Vioris.

Parfumeria Vioris

Povestea Parfumeriei Vioris a început în urmă cu 20 ani, în 1991. Totul a pornit de la o asociație familială și a debutat cu apa de parfum Vioris 13. Un parfum foarte apreciat chiar și acum după atâția ani. Spre surprinderea mea, persoana care realizează aceste parfumuri este o femeie. Doamna Viorica Opris s-a dedicat în exclusivitate realizării de parfumuri. Însă, înainte de a-și crea propriul brand, a lucrat mulți ani în colectivul de creaţie al Laboratorului SC Farmec SA Cluj Napoca. Mai multe puteți afla din interviul pe care doamna Viorica Opris i l-a acordat bloggeriței de la BeautyBarometer.

Parfumeria Vioris este foarte apreciată în toată lumea. Mulțumită calității, prețului, mirosului divin și persistenței, clienții au fost cei care au promovat parfumeria. În urmă cu câțiva ani pe când rețelele sociale nu erau atât de populare, un parfum ales cu grijă și oferit cuiva drag făcea mai mult decât 1000 de reclame. De la un om la altul, clientela s-a format și Parfumeria Vioris se bucură de numeroși clienți mulțumiți de parfumurile minunate.

Apa de parfum To Be by Vioris

Despre parfumurile Vioris am citit foarte multe păreri pozitive, însă nu le-am încercat până acum. Acum, vă spun sincer, îmi pare tare rău că nu am achiziționat niciun parfum. Apa de parfum To Be by Vioris este extraordinară, miroase foarte fain, seamănă cu un parfum celebru ( încă nu am reușit să îmi dau seama cu care) și persistă timp îndelungat.

Mie îmi plac parfumurile mai dulci, florale, fructate, chiar dacă este vară. Iar apa de parfum To BE îmbină armonios notele fructate cu notele florale. Un adevărat deliciu. Notele proaspete de bergamot, mandarină, cireșe, zmeură și cardamom deschid această combinație fructată. Iar notele de trandafiri, flori de portocal, iasomie și tuberoze cu izurile blânde de ambră, vanilie, mosc, santal, tonka și caramel completează combinația perfectă.

Apa de parfum To Be by Vioris – o recomand cu toată inima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares