Back To School – mega reduceri la Smyk

Vara este pe sfârșite și chiar nu știu când a trecut atât de repede. Treptat ne pregătim pentru începerea noului an școlar și de aceea azi vreau să vă spun despre campania Back To School de la Smyk. Au reduceri de pana la 70% și foarte multe articole pentru copii. Noi deja le-am trecut pragul și ne-am bucurat de ofertele lor. Până pe 12 septembrie vă puteți bucura de reduceri. Aveți disponibil și catalogul online pentru a vă informa inainte de a merge în magazin.

Anul trecut s-a deschis și în Brăila Mall un magazin Smyk All for Kids. V-am povestit pe blog ( aici ) pentru că noi am fost chiar la deschiderea oficială. De atunci le-am mai trecut pragul de câteva ori și am fost mereu mulțumiți de alegerile noastre. Personalul este foarte amabil și te ajută cu orice ai nevoie cu și despre produsele din magazin.

Back To School – pană la 70% reduceri

Pentru mine a fost o zi foarte frumoasă, am făcut cumpărături, m-am întânit și cu fetele la Smyk. Păcat că eram mai mult pe fuga și nu am reușit să mai stăm puțin la povești. Am profitat de campania Back To School și de voucherul primit la #danubebloggersmeet2 și le-am luat piticilor câte ceva.

Smyk All For Kids vă pune la dispoziție o gamă diversificată pentru gama școlară: ghiozdane, penare, creioane, stilouri, carioci, cutiuțe pentru pachețel, sticle pentru apă, hăinuțe și multe altele. Reducerile sunt considerabile și de mare ajutor acum înainte de începerea școlilor când cheltuielile sunt destul de mari.

Smyk All For Kids de la Brăila are un spațiu destul de mare, toate articolele sunt organizate foarte minuțios astfel încât să nu pierzi timp aiurea prin magazin. Hainuțele sunt organizate pe mărimi, pe categorii destinate fetelor sau băieților, iar jucăriile si rechizitele au și ele spațiul lor.


Nu uitați: 70% reduceri la Smyk All For Kids

3 thoughts on “Back To School – mega reduceri la Smyk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares