Acest cântec neîmblânzit de Victoria Schwab / recenzieBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
O nouă zi, o nouă recenzie. Astăzi avem recenzia cărții Acest cântec neîmblânzit de Victoria Schwab pe care o găsiți pe Libris.ro Dacă mă urmăriți de ceva vreme știți deja că majoritatea cărților pe care le citesc în ultimii ani sunt cele de gen fantasy. Aș tinde să zic că Acest cântec neîmblânzit este un dark fantasy cu un pic de romance. Mi-a plăcut tare mult și abia aștept să încep volumul II care stă cumințel pe raft în bibliotecă.

Acțiunea cărții este destul de intensă și cu o temă destul de sumbră. Povestea are loc după ce lumea aproape a fost distrusă de un război teribil, iar consecința acestuia sunt apariția unor monștri. Da, monștri adevărați cu chip uman. Sunt trei tipuri de monștri și fiecare tip are un anumit scop. Corsaii sunt monștrii care se nasc în urma unor violențe neletale și se hrănesc cu carne și oase. Malachii sunt monștrii care se nasc din crime și se hrănesc cu sânge. Iar cei mai rari, dar tot monștri, sunt sunaii cei care iau naștere după crime oribile, precum atentate cu bombă, masacre, crime care luau mai multe vieți o dată. Deși sunt la fel de periculoși, aceștia reprezintă un fel de justițiari, pentru că se hrănesc doar cu energia păcătoșilor.

Titlu: Acest cântec neîmblânzit

Autor: Victoria Schwab

Editura: HERG BENET

Aparitie: 2017

Nr de pagini: 464

Acest cântec neîmblânzit de Victoria Schwab


Kate Harker este o adolescentă rebelă, care în ultimii 5 ani a fost exmatriculată de șase ori. De fiecare dată fata și-a plănuit cu atenție fiecare situație care să ducă la exmatriculare. Singurul ei scop este să se reîntoarcă acasă la tatăl ei și să-i dovedească că poate fi la fel de nemiloasă ca și el. Tatăl lui Kate este cel care conduce Verity de Nord, prin supunerea monștrilor Corsaii și Malachii. Numai că el nu se mulțumește cu atât și acum vrea să cucerească și Verity de Sud.

August trăiește în Verity de Sud și este arma lui Henry Flynn. Henry este conducătorul în Verity de Sud și împreună cu aliații lui luptă împotriva monștrilor și a lui Callum Harker, tatăl lui Kate. August nu este om, el este făurit din întuneric și umbre, este unul dintre cei mai rari și periculoși monștrii. Cu toate astea el își dorește tare mult să fie mai bun, să fie un om.

Pentru că nu vreau să vă dau prea multe spoilere, tot ce pot să vă mai spun este că partea interesantă începe din ziua în care August și Kate se întâlnesc la școală. Aventurile celor doi, dar și scopurile pentru care se află în acea școală îi vor apropia și despărți în aceeași măsură. Fiecare va lupta pentru scopul lui, însă îi va opri prietenia lor să facă totul până la capăt?

Lectură plăcută!

Povestea din Acest cântec neîmblânzit de Victoria Schwab continuă în Duetul nostru întunecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares