7th Heaven ne răsfață cu măști pentru păr, ten și picioareBine ați venit sau revenit, pe blogul meu!

De-a lungul anilor, am folosit foarte multe măști pentru ten, picioare sau păr, însă de departe preferatele mele sunt cele de la 7 th Heaven. Le știu de ani buni, încă de pe vremea când se găseau sub altă denumire, Montagne Jeunesse, dacă nu-mi joacă memoria feste. Da, am rămas clientă fidel acestor măști pentru că ele au fost mereu îmbunătățite și diversificate. La început erau numai măști pentru ten, dar acum gama lor s-a diversificat și 7th Heaven ne răsfață cu măști pentru păr, ten și picioare.

În cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet am primit un goodiebag generos de la 7th Heaven. A fost o adevărată bucurie că au acceptat să ne susțină evenimentul cu produsele lor. Cu această ocazie am descoperit noi măști și m-am bucurat să le refolosesc pe cele pe care le știam.

7th Heaven ne răsfață cu măști:

 1. Charcoal + black sugar peel off
 2. Coconut rescue mask (pentru păr)
 3. 24 h Hydration after sun
 4. Soften sock (pentru picioare)
 5. Superfood blueberry mud
 6. Pink guava peel-off
 7. Detox&replenish hydrogel
 8. Pink oxygen bubble
 9. Superfood 24 hour hydration rice protein
 10. Superfood avocado clay
 11. Stardust stellar black diamond peel-off
 12. Gold Radiance eye mask (pentru zona ochilor)
Pink Oxygen Bubble Mask

Primele măști pe care le-am folosit au fost : masca spumantă roz și masca tratament pentru picioare. Dacă șosetele/masca pentru picioare le-am mai folosit de câteva ori până acum, masca spumantă a fost o supriză tare plăcută și interesantă. Chiar n-am mai încercat o astfel de mască până acum.

Pink Oxygen Bubble Mask este o mască tip șervețel, iar pentru asta o ador. Iubesc măștile tip șervețel pentru că sunt practice atât în aplicare cât și la îndepăratarea de pe ten. Tot ce am făcut a fost să frec un pic plicul în care era masca înainte de a desface ambalajul. Apoi am aplicat-o pe ten și supriză… masca a început să facă bule la propriu, chiar auzeam și crearea bulelor. Mi-a plăcut maxim experiența cu această mască, dar și tenul meu după îndepăratarea măștii.

Soften Sock Masques – masca tratament pentru picioare sub formă de șosete.

Aceste șosete tratament le-am mai folosit de câteva ori și am fost foarte mulțumită de ele. De aceea am și ales să le folosesc printre primele măști testate. Picioarele mele chiar simțeau nevoia de răsfăț după desele plimbări din această vară.

De obicei miezul nopții este momentul meu de liniște și relaxare. Toată lumea doarme, iar eu ador să citesc și să îmi răsfăț picioarele ( de data asta) sau tenul.

Eu ador aceste „șosete” cu tratament pentru picioare. După 20 minute picioarele mele sunt mult mai hidratate, catifelate și netede. Însă cel mai important este că ajută la „repararea” călcâielor crăpate. Love you #7thheavenromania ❤❤❤

Eu abia aștept să testez și următoarele măști și cu siguranță vă voi ține la curent cu experiențele mele, pe rețelele de socializare. Voi ați încercat măștile lor? Ce experiențe aveți cu ele?

3 thoughts on “7th Heaven ne răsfață cu măști pentru păr, ten și picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares