Spun NU transpirației cu Rexona Maximum Protection


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc câte ceva despre noile produse testate de mine de la Rexona. Folosesc produsele Rexona de foarte mulți ani și sunt preferatele mele pentru că sunt singurele care dau rezultate în cazul meu. În sezonul rece aleg antiperspirantele de damă, iar în sezonul cald pe cele de bărbați pentru că mi se par mult mai eficiente în cazul meu. Cel mai des pun mâna pe antiperspirantele spray fie că este cald sau frig. De fiecare dată spun NU transpirației cu Rexona Maximum Protection.

Sunt sigură că nu mai este nevoie să vă spun prea multe despre brandul Rexona. Cred că toată lumea a folosit sau a auzit de acest brand de atâția ani de când ne oferă cele mai bune și eficiente produse împotriva transpirației. Mulțumită evenimentului Danube Bloggers Meet am adăugat în colecția mea noi produse Rexona. Am primit un set antiperspirant cremă și unul spray Rexona Maximum Protection Clean Scent pentru damă și un set antiperspirant cremă și spray Rexona Maximum Protection Clean Scent pentru bărbați.

Eu am primit produsele mai din timp decât restul fetelor pentru că Rexona a fost sponsorul abordat de mine. Am profitat de acest lucru și le-am strecurat în bagajele pentru mini vacanța la munte. Așadar, ele s-au plimbat alături de mine tocmai până la Făgăraș și mi-au oferit cea mai bună protecție împotriva transpirației excesive. Fiind sigură de eficiența lor am scăpat de orice grijă în privința transpirației și m-am bucurat din plin de vacanță.

Maximum Protection Clean Scent anti -perspirant cremă împotriva transpirației excesive

Anti-perspirantele cremă le știu de o perioadă de timp și îmi plac foarte mult. Sistemul de dozare este unul foarte atractiv pentru că nu se risipește și nici nu se folosește produs în exces. Doar învârt rotița și crema iese bobițe , bobițe, iar aplicarea este foarte ușoară. Eficiența lor este una foarte bună și mie îmi plac foarte, foarte mult.

Pe cel de bărbați încă nu îl încercasem 😀 dar cu mare greutate am renunțat la el în favoarea soțului. Iar el confirmă faptul că este foarte bun și eficient, iar pentru el chiar a fost o noutate acest anti-perspirant cremă. Îl folosește zilnic și este foarte mulțumit pentru că nu pătează și axila rămâne uscată ceea ce face ca tricourile să nu se ude la axilă.

Maximum Protection Clean Scent spray anti-perspirant împotriva transpirației excesive

Anti-perspirantul spary Rexona Maximum Protection este alegerea mea cea mai deasă pentru că îl pot lua oriunde cu mine. Eficiența lui mă încântă foarte mult astfel încât mă bucur din plin de orice moment al zilei. Absoarbe foarte bine transpirația și neutralizează mirosul neplăcut, axila rămâne uscată și niciun articol vestimentar nu are de suferit din cauza petelor sau a umezelii.

Nici nu am cuvinte să le pot lăuda îndeajuns la cât sunt de bune și de eficiente, iar prețul este mai mult de accesibil oricărei persoane. Sunt de părere că fiecare persoană trebuie să investească într-un anti-perspirant de calitate pentru a fi sigură de eficiență și de protecție întreaga zi.

Spun NU transpirației cu Rexona Maximum Protection


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares