Lenjerii de pat de la PatoneBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Prima lună din toamnă deja aproape că e pe sfârșite. Timpul trece foarte repede și nici măcar nu realizăm asta. Vă spuneam sâmbătă că m-am apucat de curățenia generală de toamnă, iar cu ocazia asta am în plan și achiziționarea unor noi lenjerii de pat Patone. Am ,,vânat,, în ultimele două săptămâni reducerile și am pus ochii pe două minunății la un preț foarte bun. Totodată vreau să vă spun și de ce anume țin cont atunci când cumpăr lenjerii de pat.


Calitate

Înainte de a ține cont de minunățiile imprimeurilor sau de culorile frumoase musai să ținem cont de calitatea materialului din care sunt confecționate lenjeriile de pat. Cea mai indicată alegere este bumbacul sau bumbacul satinat. Majoritatea lenjeriilor pe care le am sunt din bumbac sau bumbac satinat. Materialele din fibre nasturale precum bumbacul permite pielii să respire pe timpul nopții și nu lasă temperatura corpului să crească prea mult. Iar bumbacul satinat este moale, plăcut la atingere, ușor lucios și cu un finisaj deosebit. Cred că știți deja că bumbacul oferă sezația de răcoare pe timpul verii și de căldură pe timpul iernii, nu?

Gamă variată de modele

Dacă calitatea este pe primul loc, atunci pe locul doi este imprimeul lenjeriilor de pat. Eu fac parte din categoria persoanelor care au nevoie de o lenjerie de pat cu imprimeuri deosebite, de aceea mai tot timpul aleg lenjerii de pat 3D. Imprimeul lenjeriei de pat joacă un rol important în a avea un somn plăcut și odihnitor. Culorile calde, vii și peisajele colorate îmi oferă o stare de relaxare intensă față de o lenjerie simplă sau albă. Asta e, piticilor de pe creier nu le pot comanda 😀 E toamnă da, dar putem visa la o plajă însorită, nu?


Prețuri accesibile

Ar fi culmea să vă spun că prețul nu contează. Contează și prețul foarte mult, în aceeași măsură cu calitatea și imprimeul ales. De ce să arunc banii pe lenjerii scumpe, dar care sunt de aceeași calitate cu lenjeriile de la Patone? Eu întotdeauna caut și cele mai avantajoase prețuri și urmăresc ofertele disponibile. La Patone găsiți și foarte multe oferte atractive, iar eu am găsit lenjerii de pat bumbac satinat. Ador acest material pentru faptul că se păstrează foarte bine în timp și se calcă ușor.

Alegeți lenjerii de pat de calitate pentru un somn odihnitor și plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares