Lumânări parfumate de la TeKu
Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Brrr… toamna și-a intrat în drepturi, temperaturile au scăzut considerabil și diminețile sunt mai mohorâte. Bineînțeles, de aici și stările de moleșeală, oboseală sau nervozitate. Trecerea de la sezonul cald la cel rece este întotdeauna mai anevoioasă. Însă pentru a alunga aceste stări musai să încercați lumânări parfumate de la TeKu. Fie că este în timpul zilei, fie că este seara înainte de culcare, parfumul degajat dă o stare de bine și te relaxează.

Voi ați auzit de TeKu Shop? Adevărul este că nici eu nu auzisem de ei, dar i-am descoperit la evenimentul Danube Bloggers Meet 2 de la Brăila. TeKu a fost unul dintre sponsorii evenimentului și astfel am ajuns să descopăr aceste minunății de lumânări parfumate. Să vă mai spun că este vorba despre o afacere care a luat naștere la Tecuci? Da, chiar aici aproape de mine. Asta nu poate decât să mă bucure și mai mult, și sper că acest articol să le aducă și mai mult spor în afacere.

Cabernet Candle by TeKu Shop


Eu am primit în goodiebag o lumânare parfumată Cabernet și o bombiță de baie. Ambele produse miros delicios de bine. Lumânarea parfumată este din ceară de soia, turnată manual,bio, iar uleiurile esențiale folosite sunt vegane, nu conțin parabeni și sunt în conformitate cu standardele IFRA ( Asociația Internațională a Parfumurilor). Bio până la capăt, de aceea și fitilul este ecologic din bumbac. Parfumul degajat te învăluie și îți oferă o stare de bine datorită notei de vanilie discrete, dar și a aromei de vin fructat.

Ador astfel de lumânari parfumate, de aceea am în plan să mai achiziționez câteva de la ei. Iar bombița de baie este genială, miroase super fain. Eu încă nu m-am îndurat să o folosesc și o păstrez în dulapul de haine. Ori de câte ori deschid dulapul parfumul bombiței mă învăluie, iar hainele păstrează parfumul bombiței de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares