Dulciuri delicioase pentru toți pofticioșii familieiBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Pe perioada verii abia reușeam să îmi fac timp să scriu pe blog. Probabil ați și remarcat faptul că activitatea mea a fost cam redusă. Dar acum odată cu începerea școlii profit din plin de faptul că piticii sunt plecați și scriu cât pot de mult. Acum doar ce i-am lăsat la școală și grădi, mi-am băut cafeluța și m-am apucat de scris. Astăzi vorbim despre dulciuri delicioase menite să împace toți pofticioșii familiei. La Danube Bloggers Meet, Ediția a II-a, am primit un goodiebag delicios și de la Oreo.

Dulciurile sunt favoritele copiilor, fie că este vorba de biscuiții Oreo sau de orice alt dulce. În goodiebag am descoperit mai multe produse, toate la fel de delicioase și care s-au consumat destul de rapid. Sincer să vă spun abia am reușit să fac un reels pentru instagram și o poză cu toate produsele, chiar atunci seara când m-am întors de la eveniment. Fiecare și-a ales câte ceva și eu am rămas fără poze la produse. Însă asta cred că arată cât de apreciate sunt produsele primite de la Oreo.

Dulciuri delicioase de la Oreo

Nu pot să zic că produsele îmi sunt străine, chiar deloc. Noi avem întotdeauna dulciuri în casă. Biscuiții Milka și Oreo, Barni și Belvita se regăsesc cel mai des printre cumpărăturile noastre. În schimb a fost o adevărată supriza biscuții San, despre ei chiar nu știam. Însă acum sunt preferații familiei, în special cei cu cocos. A fost o adevărată ,,bătaie,, pe ei și bineînțeles că se vor regăsi în dulapul cu dulciuri.

Biscuiții cu semințe și afine Belvita nu-mi lipsesc de la cafea. Sunt foarte sățioși și îmi asigură energie pentru întreaga zi. A fost dragoste la prima gustare, ca să zic așa, mai ales în combinație cu cafeluța de la prima oră a zilei. Trebuie neapărat să îi încercați dacă nu ați făcut-o deja.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares