Cosmetice naturale de la Picătura Naturii


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu! Să aveți o zi minunată!
Astăzi vreau să vă povestesc despre câteva produse cosmetice naturale produse în România. La Danube Bloggers Meet unul dintre sponsori a fost și Picătura Naturii, o subunitate ca să zic așa, a celor de la Grădina cu dragoste. Eu am fost norocoasa câștigătoare a premiului oferit de ei la tombola Danube Bloggers Meet. Nu a putut decât să mă bucure acest lucru pentru că, chiar îmi doream să testez produsele lor.

Chiar înainte de a accepta să ne devină sponsori, citisem un articol despre un deodorant cremă cu Lemongrass ideal și pentru copii de la ei. Băiețelul meu de 9 ani a început să aibă probleme cu transpirația, nu ceva puternic, dar care totuși necesită aplicarea unui deodorant. Nu eram împăcată cu deodorantele din comerț, așa că am căutat soluții naturale, pe internet. Așa am aflat despre deodorantul cremă și am citit foarte multe recomandări pozitive ale clientelor.

Ce conține goodiebag-ul Picătura Naturii:

  • Deodorant cremă cu Lemongrass
  • Cremă cu lavandă 100% naturală organică,bio
  • Cremă cu Spirulină HidraForte
  • Șampon 2 în 1 Mami Bebe

Deodorant cremă cu Lemongrass

Da, o să încep cu deodorantul cremă cu Lemongrass pentru că acesta a fost marea mea curiozitate. Și nu m-am înșelat în privința lui. Așa cum vă spuneam și la început îl voiam pentru piticul meu de 9 anișori care începe să transpire. L-am aplicat întotdeauna seara, înainte de culcare, chiar dacă nu e specificată treaba asta pe undeva. Așa am simțit eu să fac. Nu i l-am aplicat zilnic, ci cam la două zile. Și tare mult mă bucur că este foarte eficient. Mirosul urât a dispărut și piticul se simte mai încrezător.

Se aplică o cantitate foarte mică și se masează ușor până intră în piele. apoi se așteaptă cam 10 minute și se poate îmbrăca. Nu lasă urme albe și nici nu pătează hainele. Are un parfum discret de lemongrass ce se menține și a doua zi dimineață. Eu îl recomand , mai ales că este vegan nu conține niciodată săruri de aluminiu, parfum artificial, ingrediente de umplutură, propilen glicol, ftalati sau parabeni.

Cremă cu Lavandă 100% Naturală Organică, Bio

Pentru mine crema cu lavandă 100% naturală organică, bio a fost o adevărată surpriză plăcută. Nu am mai folosit nici o altă cremă pe bază de lavandă, dar aceasta mi-a plăcut foarte mult. Am folosit-o atât noi adulții, cât și copii. Are o mulțime de beneficii și poate fi folosită pentru mai multe probleme. Fie că este vorba despre picioare obosite, înțepături de insecte, ameliorarea cicatricilor, vergeturilor, pielii sensibile sau a migrenelor și amețelilor. Ne place și cu siguranță o voi recumpăra după ce o terminăm pe aceasta. Partea bună e că este și foarte spornică, pentru că nu necesită prea mult produse la aplicare.

Cremă cu Spirulină Hidra Forte

De crema cu Spirulină Hidra Forte se bucură soțul meu. Pai, vorba lui: mai dă-mi și mie ca tu și așa ai foarte multe. Vrei să arăți numai tu bine și eu să fiu cu riduri? Hmmm, hai bine, fie, deși nu prea mă înduram sincer. 😀 El nu prea este adeptul cremelor, dar aceasta l-a atras de când a văzut borcănelul și i-am spus despre ce beneficii are. El este mulțumită că nu necesită mult produs la aplicare, se absoarbe rapid în piele și tenul lui chiar arată mai luminos și hidratat. Ridurile? Sunt tot acolo, dar parcă mai atenuate. Încă mai are foarte multă cremă în recipient, așa că până la final cu siguranță aspectul ridurilor nu va mai fi ca înainte de a folosi crema.

Șampon 2 în 1 Mami Bebe

Pentru că nu mai am bebei, am zis că ar fi bine să se bucure cineva care are un bebe, așa că l-am pus la concurs. Însă mie mi-a plăcut foarte mult cum a fost ambalat și modul de prezentare. De asemenea vreau să vă spun că este un șampon bio, cu multe ingrediente ideale pentru îngrijirea părului bebelușilor. În primul rând conține multe, multe gălbenele care nu au fost tratate sau stropite cu chimicale.

În pachet am primit de la Picătura Naturii și un mesaj tare frumos care îmi înseninează zilele, pentru că îl păstrez la vedere pe birou și ori de câte ori îl citesc, zâmbesc.

1 thought on “Cosmetice naturale de la Picătura Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares