Bioblas – produse pentru păr

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi o să vorbim despre Bioblas – produse pentru păr. Eu folosesc de anul trecut șamponul Bioblas cu extract de usturoi și sunt foarte mulțumită de el. Când am primit la Danube Bloggers Meet, Ediția a II-a un goodiebag de la ei cu produse pentru păr am fost foarte încântată. Ei ne-au oferit un șampon cu extract de usturoi, un șampon cu colagen + keratină și un balsam de păr lichid.

Produsele Bioblas sunt sigure din punct de vedere al sănătății mulțumită sintetizării extractelor de plante cu ajutorul unor tehnologii inovative. Se pune accentul pe calitate, de aceea ingredientele sunt naturale, din extracte de plante astfel încât să îndeplinească nevoile fiecăruia.
Laboratoarele Biota dezvoltă produse cu ingrediente naturale 100%, cunoscute la nivel internațional pentru calitatea și eficiența lor. Produsele Bioblas le găsiți pe Valentino Cosmetics .

Bioblas – produse pentru păr

Șampon Bioblas Botanic Oils cu ulei de usturoi pentru toate tipurile de păr

Așa cum vă spuneam la început, folosesc de 1 an de zile șamponul Bioblas Botanic Oils cu ulei de usturoi și sunt tare mulțumită de el. Multă lume m-a întrebat dacă șamponul miroase a usturoi, dar nu, nu miroase, ba din contră are un miros foarte plăcut. Rolul principal al acestui șampon este de a lupta împotriva căderii părului, dar el mai ajută la echilibrarea producției de sebum și redă strălucirea părului.

Mulțumită formulei bogată în sulf, vitamine și aminoacizi șamponul asigură o îngrijire completă părului. Dacă este folosit cu regularitate și pe o perioadă îndelungată efectele se văd, căderea părului stopează și regenerarea începe să fie vizibilă prin firicele noi de păr. Da, îl recomand cu tot dragul.

Șampon anticădere Bioblas colagen + keratină pentru păr subțire

Șamponul anticădere Bioblas colagen+ keratină are mai multe beneficii asupra părului. Acesta conține complexul vegetal patentat B19 BIOBLAS , plus colagen, keratină, minerale și vitamine. Un șampon care luptă împotriva căderii părului, dar în același timp îngroașă și întărește firul de păr. Iar dacă astea nu v-a convins, atunci sigur vă convinge faptul că conferă volum,rezistență și luciu părului.

Pentru că știam deja cât de bun este șamponul cu extract de usturoi l-am pus la treabă pe acesta cu colagen + keratină. Are un miros plăcut, consistența este cremoasă , ușor fluidă și face multă spumă. Curăță foarte bine părul și la final rămâne moale, fin și cu volum. Eu am păr puțin așa că nu am nevoie de foarte mult produs pentru o șamponare.

Balsam de păr lichid cu ulei de argan Bioblas Botanic Oils

Vă spun sincer că balsam nu folosesc, de aceea am hotărât să îl ofer la un concurs. Sunt sigură că câștigătoarea concursului o să fie încântată când îl va primi. Acest balsam lichid are cele mai faine recomandări și utilizatorii sunt super mulțumiți de eficiența lui.

Este potrivit pentru toate tipurile de păr și nu necesită clătire. Se poate aplica pe părul umed sau uscat. Hrănește și repară firul de păr, dar în același timp previne căderea părului și conferă luciu.

Voi folosiți Bioblas – produse pentru păr ?

1 thought on “Bioblas – produse pentru păr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares