Ți-am spus că te iubesc? de Estelle Maskame / recenzieBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
În ultima perioadă nu am mai avut timp foarte mult pentru a citi și chiar îmi pare tare rău. Dacă nu citesc măcar 10 pagini pe zi, simt că sunt bolnavă. Poate că alții sunt dependenți de telefoane sau de rețelele de socializare, însă eu sunt dependentă de cărți. Astăzi am reușit să finalizez și primul volum al seriei DIMILY : Ți-am spus că te iubesc? de Estelle Maskame. Cartea o găsiți la Editura Corint.

Drept să vă zic, n-am mai citit o astfel de carte de foarte mult timp. Da, am citit cărți cu adolescenți, dar toate din genul fantasy. Ți-am spus că te iubesc? este un roman cu adolescenți, dar din sfera romance. Nu, nu este un roman siropos, ci mai mult dezbate problemele adolescenților. Avem ca tema cumva problemele cu care se confruntă adolescenții atunci când părinții divorțează. Sentimente, trăiri, probleme și decizii pe care aceștia le iau și care le schimbă viitorul.

Titlu: Ți-am spus că te iubesc?

Autor: Estelle Maskame

Editura: Corint

Aparitie: 2021

Nr de pagini: 496

Cine este Eden Munro?

Eden este o adolescentă de șaisprezece ani. Ea este nevoită să-și petreacă vacanța de vară alături de tatăl ei, în Santa Monica. Nu este foarte încântată de acest lucru deoarece părinții ei sunt divorțați și tatăl ei a dispărut câțiva ani fără să dea vreun semn. Cu toate astea acceptă invitația lui de a-și petrece vacanța alături de noua lui familie. Relația cu tatăl ei este foarte șubredă, iar el nu încearcă foarte mult să se apropie de ea.

Îi privește cu reticență pe frații vitregi și pe noua soție a tatăl ei. Eden este convinsă că va petrece o vacanță de coșmar alături de ei, mai ales după ce îl cunoaște pe cel mai mare dintre frații vitregi, pe Tyler. Acesta se comportă destul de urât cu ea și o pune în multe situații periculoase. Treptat Eden începe să vadă ce viață degradantă duce Tyler și este îngrozită de ceea ce descoperă, dar în același timp este și fascinată de el.

Cine este Tyler Bruce?

Tyler Bruce este cel mai mare dintre frații vitregi ai lui Eden. El este un adevărat rebel și duce o viață la limitele legii sau poate că de multe ori trece și pe aceste limite. Când spui Tyler imediat spui: alcool, țigări, petreceri, droguri și multe alte obiceiuri toxice unui adolescent. El o șicanează foarte mult pe Eden și din cauza lui ajung chiar să fie arestați. Viața alături de un astfel de frate nu poate aduce nimic bun, nu?

Se pare că prietenii lui o ,,adoptă,, imediat pe Eden și în majoritatea timpului sunt pe la aceleași petreceri. M-a șocat foarte mult să descopăr că Tyler este un consumator de cocaină, dar oare ce l-a determinat să ajungă așa? Oare chiar asta este adevăratul Tyler? De ce reacționează atât de urât când vine vorba de tatăl lui și nimeni nu are curaj nici măcar să-l menționeze? Chiar este Tyler atât de bădăran și fără suflet? Îl va schimba Eden sau va fi mai rău? Toate astea le aflați citind cartea. La Editura Corint găsiți mai multe cărți la fel de frumoase și cu prețuri accesibile.

Ți-am spus că te iubesc?


Lectură plăcută!

2 thoughts on “Ți-am spus că te iubesc? de Estelle Maskame / recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares