Testez noi produse PellAmarBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă povestesc despre produsele pe care le-am testat în ultima perioadă. Da, testez noi produse PellAmar și îmi plac foarte mult. Cu produsele PellAmar am făcut cunoștință în urmă cu vreo 6 ani și de atunci am folosit tot mereu produse de la ei. Produsul meu preferat de la ei este însă pasta de dinți. Pur și simplu o ador și de 3 ani o folosesc continuu. Însă azi mai am două noutăți despre care să vă povestesc.

Nu o să vă mai povestesc și aici despre pasta de dinți, că nu are rost. Găsiți review-ul meu despre ea în acest articol. De data asta m-am bucurat să descopăr două produse noi, pe care încă nu le-am folosit și tare încântată am fost de ele. Cu siguranță o să le recumpăr cu prima ocazie. Îmi place foarte mult să folosesc produse cosmetice românești. Voi, nu?

PellAmar s-a dezvoltat foarte mult de când i-am descoperit în 2015. Dacă pe atunci în portofoliul lor se regăseau câteva produse, acum sunt disponibile mult mai multe produse. Acum pe lângă produsele pentru ten găsiți și produse cosmetice pentru protecție solară, corp, păr și igienă orală. Cu siguranță o să fiți foarte mulțumiți de oricare dintre aceste produse pentru că sunt de calitate și accesibile la preț.

Cremă intensivă pentru călcâie și coate Femina Intimity


Cremă intensivă pentru călcâie și coate Femina Intimity

Crema intensivă pentru călcâie și coate Femina Intimity a devenit rapid preferata mea. Cu coatele nu am probleme, însă în vara asta călcâiele mi-au făcut mari probleme. Am început să folosesc cu regularitate crema la călcâie atât dimineața cât și seara, iar acum călcâiele mele sunt foarte arătoase, catifelate și hidratate. Pe lângă călcâie am mai folosit crema și pentru o zonă mai uscată de la picior și problema a dispărut complet.

Sunt foarte încântată de această cremă și o recomand cu toată inima. Este o cremă cu o formulă  extraordinar de bogată în active precum uree, ulei de morcov, alantoină, extract Pellamar și vitamina E. Se absoarbe foarte repede în piele, nu lasă senzație de gras sau să păteze. Textura cremei este foarte fină și cremoasă. Nu este necesar mult produs la o aplicare.

Gel de duş cu ulei de cătină OrganicSpa


Gel de duş cu ulei de cătină OrganicSpa

Al doilea produs PellAmar pe care nu îl încercasem de la ei a fost gelul de duș cu ulei de cătină OrganicSpa. Gelul de duș m-a însoțit chiar în vacanța de la munte. Mi-a plăcut tare mult, pentru că curăță foarte bine, hidratează și catifelează pielea. Pe lângă asta pielea rămâne discret parfumată. Aș fi preferat totuși o consistență mai dens, mi s-a părut ușor prea lichid față de alte geluri de duș încercate. În rest, este super ok și îl recomand.

Uleiul de cătină aduce un aport bogat de vitamine, în special vitamina C şi minerale.  Este un gel de duș recomandat în special celor cu piele sensibilă, chiar și copiilor. Este un produs fără SLES, fără parabeni, testat dermatologic și cu extract de nămol terapeutic.

„Pell-Amar este un adevărat concept medical prin care a fost valorificată o veritabilă comoară din lacurile sărate românești: nămolul sapropelic. Pentru mine ca om, Pell Amar este un fel de copil de suflet, care s-a născut din dragoste față de soția mea.
Acțiunea regeneratoare și rolul antialergic ale gamelor Pell Amar sunt elementele de bază care dau acestor produse calități ce nu pot fi găsite în alte cosmetice. Sunt pentru orice tip de piele. Principiul activ este extractul pur de nămol, în diferite concentrații – în funcție de tenul căruia i se adresează; în plus, acțiunea fiecărui produs este îmbunătățită cu extracte naturale din plante. Modul în care am realizat extractul de nămol este unic în lume, deoarece s-a reușit atât conservarea proprietăților terapeutice naturale, cât și reducerea reacțiilor adverse.
Dermato-cosmeticele Pell Amar sunt făcute să rezolve, nu să astupe problemele de sănătate de la nivelul pielii. În conceperea lor am folosit cele mai recente descoperiri în domeniu. Încet, încet, redevin optimist: parcă românii încep să-și dea seama de bogățiile cu care au fost binecuvântați și tind să le apere și să le protejeze.” (Prof. Dr. Ștefan Ionescu-Călinești).Prof. Dr. Ștefan Ionescu-Călinești

Voi ați încercat produsele PellAmar? Știați că sunt produse cosmetice românești ?

PellAmar

1 thought on “Testez noi produse PellAmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares