Îți dorești gene naturale lungi, dese și sănătoase?Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Toamna se pare că și-a intrat serios în drepturi. Azi este o zi mohorâtă, bate vântul, temperatura a scăzut considerabil și din când în când plouă. Este week-end și aveam ceva planuri, însă stau în casă la căldură și scriu acest articol având alături o cană cu ciocolată caldă. Astăzi o să vorbim despre un produs super fain și util. Îți dorești gene naturale lungi, dese și sănătoase? Cred că toate femeile vor asta. Cum le obținem? Simplu! Cu MAGIC LONG EYELASH ACTIVE SERUM de la Lambre.

Foarte multe doamne și domnișoare aleg să apeleze la extensiile de gene pentru a avea gene mai frumoase. Da, și eu am avut de câteva ori extensii de gene, dar am renunțat la a mai pune pentru că genele mele erau aproape distruse. Nu știu, dacă a fost vina tehnicienelor, a mea sau chiar a genelor în sine. Cert e că după ultima aplicare am văzut că aproape rămăsesem fără gene. De aceea am renunțat la extensii și am încercat să folosesc produse pentru a-mi regenera genele naturale.

MAGIC LONG EYELASH ACTIVE SERUM

În mare parte am reușit să le readuc cât de cât la normalitate, dar voiam să am totuși gene mai frumoase și mai zdravene. La Danube Bloggers Meet am primit serul pentru regenerarea și stimularea creșterii genelor, MAGIC LONG EYELASH ACTIVE SERUM. Nu am stat prea mult pe gânduri și l-am pus la treabă. Înainte de asta am citit cu mare atenție pe site despre modul de aplicare. Este foarte important să respectați recomandările specialiștilor astfel încât să obțineți rezultate bune.

Lambre.ro

Mod de aplicare:

Înainte de toate trebuie să știți că serul se aplică pentru 2-3 săptămâni în cantitatea mică de 2-3 ori pe zi, apoi după ce ochii se vor obișnui cu serul cantitatea se crește și se va aplica doar 1-2 ori pe zi. Dacă pentru alte produse asemănătoare se specifica să fie aplicat cât mai aproape de rădăcina genelor, serul MAGIC LONG EYELASH ACTIVE se aplică cam la 3 mm distanță de linia genelor.

Pasul 1 : demachierea este obligatorie înainte de aplicarea serului, pentru că pielea trebuie să fie perfect curată. Nu trebuie să fie nici măcar cremă aplicată înainte de ser.

Pasul 2: Aplicarea serului se face la 2-3 mm distanță de linia genelor și se poate face atât pe pleoapa superioară cât și pe pleoapa inferioară. Periuța serului este foarte fină, ca cea a tușului și este foarte practică, aplicarea fiind foarte ușoară.

Cred că a trecut mai bine de o lună de când folosesc acest ser și rezultatele chiar au început să fie vizibile. Genele mele sunt mult mai rezistente, fără să mai cadă atât de multe ca înainte, s-au mai lungit și sunt mai dese. Eu nu am intâmpinat nici o problemă, să îmi irite ochii sau altceva. Sunt mulțumită și voi continua să îl folosesc.

Îți dorești gene naturale lungi, dese și sănătoase?

1 thought on “Îți dorești gene naturale lungi, dese și sănătoase?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares