Alegeți produse naturale de la Dacia PlantBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Ușor, ușor mă apropii de final cu articolele dedicate evenimentului Danube Bloggers Meet. Astăzi vreau să vă povestesc mai multe despre produsele pe care le-am primit de la Dacia Plant. De la ei am primit câteva produse foarte faine și din categorii diferite. Produse de la ei am mai folosit, însă acestea chiar au reprezentat o noutate și m-am bucurat extrem de mult că le-am descoperit. Alegeți produse naturale de la Dacia Plant și sigur nu o să vă pară rău.

Dacia Plant are o experiență pe piața românească de aproape 20 ani și de la an la an produsele s-au diversificat și îmbunătățit. Este una dintre cele mai mari companii românești care pun preț pe calitate înainte de toate. Ingredientele folosite provin din plante de pe culturi bio și sunt prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Sunt convinsă că nu există cineva care să nu fi încercat până acum măcar un produs de la Dacia Plant.

În goodiebag-ul primit de la Dacia Plant am găsit: o apă de gură Biseptol, o cremă pentru picioare obosite, o cremă de Tuia, un borcănel cu dulceață de fructe de pădure și o cutie cu bomboane Emocalm. Așa cum vă spuneam la început, toate produsele au fost noutăți pentru mine, dar prima pe care am testat-o a fost crema pentru picioare obosite și vă spun imediat și de ce.

Crema pentru Picioare obosite

Încă de când am deschis punguța de la Dacia Plant am ,,ochit,, crema pentru picioare obosite. Am perioade, mai mult vara și iarna, când mă dor picioarele și nu am stare, chiar și noaptea. Dacă pe timpul zilei problema nu este chiar atât de deranjantă, seara este cumplit să mă plimb prin casă. Am folosit crema pentru picioare obosite Dacoderm din prima seara de la eveniment. Da, în primele zile mă gândeam că nu prea face mare lcuru, dar după aceea chiar a început să se vadă rezultate. Nu exagerez, dar după 7 zile de folosit seară de seară durerile mele de picioare chiar au dispărut, iar de atunci nu au mai apărut. Dar, eu mai am cremă așa că de vor reveni sunt pregătită să le îndepărtez imediat.

BiSeptol apă de gură cu albastru de metilen și eucalipt

Al doilea produs pe care l-am îndrăgit foarte mult a fost BiSeptol apă de gură cu albastru de metilen și eucalipt. Este o mare plăcere să folosesc această apă de gură, nimic nu poate egala senzația de prospețime după utilizare. Pe lângă asta are și alte avantaje precum:

  • ajută la reducerea plăcii bacteriene de pe suprafața dinților,
  • ajută la prevenirea aparițiilor cariilor dentare,
  • îndepărtează mirosurile neplăcute ale gurii și împrospătează respirația,
  • acționează împotriva bacteriilor din cavitatea bucală,
  • conține albastru de metilen și argint ionic,
  • nu conține alcool, clor/fluor, parabeni sau aspartam.

Crema de Tuia

Crema de Tuia este produsul pe care l-am folosit cel mai frecvent la copii, asupra zgârieturilor sau ciupiturilor de insecte. Da, știu că nu pentru asta a fost creată, ci pentru ten, dar ai mei pitici tare bine s-au împăcat cu ea și pielea lor a rămas impecabilă.

Emocalm Drops cu lavanda si roinita. Fara zahar

Prichindeii mei au adorat aceste bombonele pentru că au un gust tare plăcut și le-a oferit o stare de bine. Noi le-am luat în vacanță cu noi, în special pentru drumul lung cu mașina. Fetița mea are rău de mașină iar cu bomboanele Elmocalm a reușit să-și mențină starea bună până la destinație.

Bun de Tot Fructe de Padure dulceata fara zahar

Dulceața a fost preferata întregi familii. De la mic la mare am adorat această dulceață super delicioasă. Am făcut niște papanași delicioși cu minunăția asta de dulceață. Atât de buni au fost, că nici nu am apucat să fac o poză măcar să vă arăt și vouă. Dar, promit că data viitoare o să fac și poze. Dulceața din fructe de pădure Bun de Tot reînvie rețeta autentică cu ingrediente 100% naturale, și aduce mai aproape savoarea proaspată a fructelor de pădure. Îndulcita cu suc de struguri și cu un conținut de 70g fructe /100g, dulceața Bun de Tot este ideală pentru un mic dejun sănătos, o gustare ușoară între mese sau un desert delicios.         

Acestea au fost părerile mele despre fiecare produs în parte primit de la Dacia Plant. Voi ați încercat produsele lor? Cum vi se par?

Alegeți produse naturale de la Dacia Plant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares