Am testat produsele Plush Bio

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vreau să vă vorbesc despre ce produse am mai testat în ultima vreme. Aceste produse le-am primit la Danube Bloggers Meet, evenimentul la care am participat în august. Adevărul este că am avut ceva rețineri și le-am lăsat spre final. Dar, în final am testat produsele Plush Bio și acum vă pot spune părerea mea despre ele. Nu uitați, vă spun propria mea experiență. Nu îmi place să mint sau să vă îndemân să cumpărați produse doar pe experiența mea. Însă așa cum știți, dacă nu încercăm nu aflăm.

De asta este foarte important să știți lucrul acesta. Este vorba de experiența mea, nu pot să vorbesc în numele tuturor. Suntem diferiți și este normal ca produsele să reacționeze diferit la fiecare. Am avut ceva emoții, după ce am citit multe recenzii negative despre unele produse. Probabil știți despre vechiul scandal, dar cu toate astea eu le-am dat o șansă. Și nu-mi pare rău deloc pentru că nu am avut niciun fel de reacție adversă la vreunul dintre produsele testate.

Goodiebag Plush Bio

Goodiebagul Plush Bio a fost foarte generos, chiar peste așteptările mele, deoarece toate produsele însumate au o valoare de peste 1300 lei. iar produsele sunt pentru un întreg ritual de îngrijire a tenului:

 • Scrub purifiant Uniformizant – se păstrează la frigider,
 • Apă micelară & Tonică – se păstrează la temperatura camerei,
 • Crema de ochi La Reina – se păstrează la frigider,
 • Mousse Purifiant Demachiant – se păstrează la temperatura camerei,
 • Crema Prințesa Japoneză – se păstrează la frigider,
 • Pure 12 Spray – se păstrează la frigider,
 • Masca de matase pentru zona ochilor – se poate pune și la frigider, înainte de folosire, dar și de la temperatura camerei,
 • Acid Ferulic 1% – se păstrează la frigider,
 • gentuță termoizolantă,
 • prosop,
 • bentiță.

Nu o să vă povestesc despre fiecare produs în parte, pentru că aceste detalii le găsiți pe site. Eu o vă spun cum s-au comportat pe tenul meu. Bănuiesc că deja ați înțeles, mie mi-au plăcut mult produsele Plush Bio și nu am avut niciun fel de probleme cu ele. Asta pentru că de când le-am primit am respectat întocmai condițiile de păstrare ale produselor. Acest aspect este foarte important și de aceea toate produsele le-am primit într-o gentuță termoizolantă.

Toate produsele primite sunt indicate pentru o rutină întreagă. Asta m-a bucurat tare mult, pentru că atunci când vrei să ai rezultate, trebuie să folosești întreaga gamă. Plush Bio s-au gândit la asta și de aceea ne-au trimis o gamă completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares