Trădarea tronului ( Rebelul Nisipurilor, vol. 2) de Alwyn Hamilton / recenzie

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Bineînțeles, este aproape miezul nopții, dar este unul dintre momentele mele de scris pe blog. Azi avem recenzia celui de-al doilea volum al trilogiei Rebelul Nisipurilor: Trădarea tronului de Alwyn Hamilton. Întreaga trilogie o găsiți pe Libris.ro. În urmă cu vreo câteva zile, dacă nu mă înșel, am scris și recenzia primului volum: Rebelul Nisipurilor.

În primul volum am făcut cunoștință cu Amani și Jin, dar și cu grupul rebelilor. Am văzut cum o fată obișnuită nu este chiat atât de obișnuită și cum se poate transforma într-o adevărată luptătoare. Deși au fost numeroase situații în care Amani a fost la un pas de moarte. Bineînțeles, evenimentele ce au loc în Trădarea tronului sunt și mai terifiante.

Titlu: Trădarea tronului, vol.2

Seria: Rebelul Nisipurilor

Autor: Alwyn Hamilton

Editura: Nemira

Aparitie: 2021

Nr. de pagini: 512

Categorie: Romane Fantasy

Dup ce aproape a fost ucisă, Amani rămâne singură în tabăra rebelilor. Jin se pare că a abandonat-o și a plecat în misiune. Asta nu o împiedică pe Amani să-și ia atribuțiile în serios, deși are inima frântă. Odată ajunsă în palatul sultanului este atentă la orice detaliu care să o ajute să evadeze, dar și să afle mai multe informații despre planurile lui.

Prezența ei la palat nu este una de curtoazie, din contră, este prizoniera sultanului. Știind ce puteri are Amani, sultanul a luat niște măsuri îngrozitoare împotriva ei. Mai mult decât atât, el a fost ajutat chiar de către cel mai bun prieten al ei, pe care îl credea mort. Însă el nu este mort, ci este omul sultanului, iar acum nu mai schiopătează, ci are o proteză la picior.

Amani este șocată, dar îl înțelege oarecum pe prietenul ei. Ea l-a lăsat în urmă și a plecat fără el. Dar el atît de mult o urăște încât i-a înlănțuit puterile? Cum oare o să reziste ea în haremul sultanului alături de atâtea femei? Și cireașa de pe tort este când află cine este sulima, nimeni alta decât cea mai înfocată dușmancă a ei. Oare va reuși să supraviețuiască tuturor problemelor de aici? Vor veni prietenii ei, rebelii, să o salveze? Merită ea să o ajute? Măcar îi interesează sau a fost doar încă o altă rebelă pierdută?

În acest volum evenimentele iau întorsături neașteptate și te țin mereu cu sufletul la gură. Autoarea te zăpăcește într-atât încât la un moment dat nu mai ești sigur dacă sultanul nu are dreptate, iar prințul rebel nu este decât un rebel inconștient. Și Amani are această dilemă, ea ascultă și cântărește fiecare informație. Oare în final pe cine va alege să susțină, pe Prințul Ahmed sau pe însuși sultanul?

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares