Profeția ( Titanii #4 ) de Jennifer L. Armentrout / recenzie

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
V-am promis recenzii pe bandă rulantă, nu? Da, chiar așa va fi. Astăzi o să vă povestesc despre ultimul volum al seriei Titanii, Profeția de Jennifer L. Armentrout. Întreaga serie este disponibilă la Editura Corint. Pot să vă spun că Jennifer este una dintre autoarele mele preferate și nu ratez nici o carte de-a ei. Reușește să împletească foarte bine genul fantasy cu genul romance, dar sincer să vă spun sar peste scenele fierbinți, detaliile nu mă încântă. Însă una peste alta are un stil captivant și îndrăzneț. Lista cărților pe care le-am citit le găsiți AICI.

În 2017 am început această minunată serie și mi-a fost destul de greu să aștept an de an pentru un alt volum. Însă iată că am ajuns și la ultimul volum al seriei. Deși zic mereu să aștept să apară mai multe volume dintr-o serie, nu mă pot abține și tot le iau. Pentru a-mi reîmprospăta memoria recitesc recenziile de pe blog și astfel îmi este mai ușor să reintru în poveste. Voi cum procedați?

Titlu: Profeția, vol.4

Seria : Titanii

Autor: Jennifer L. Armentrout

Editura: Leda Edge

An apariție: 2021

Număr de pagini: 368

În Profeția descoperim o evoluție uimitoare a tuturor personajelor. Ele au evoluat foarte mult de-a lungul poveștii și nicicând nu mă gândeam să ajungă la un asemenea nivel. Am fost impresionată și de evoluția poveștii în sine, dar și al finalului suprinzător și neașteptat. Un final foarte interesant și care ar fi putut lăsa o portiță spre o continuare a poveștii, însă autoarea a precisat că e finalul seriei, însă nu a întregii lumi a zeilor. Povestea lui Seth și a lui Josie se pare că este o continuare a poveștii începute de Aiden și Alex. Acum mă gândesc oare a cui poveste va continua povestea întreagă.

Josie și Seth sunt mai fericiți ca niciodată pentru că urmează să devină părinți, însă îngroparea Titanilor le umbrește fericirea. Sunt mai hotărâți ca niciodată să găsească restul semizeilor și să îngroape Titanii, dar lucrurile iau o întorsătură total anapoda. Lucrurile scapă de sub control și sunt puși în fața unor alegeri dificile. Alegerile pe care le vor face le vor schimba total viața și nu se știe dacă vor mai fi împreună vreodată. Sacrificiul pe care trebuie să-l facă este de neimaginat, iar ei nu au prevăzut nicicând așa ceva.

Titanii se dezlănțuie și fac ravagii în întreaga lume. Nu numai Josie și Seth sunt în pericol, ci întreagul Olimp și întreaga omenire. Vor fi ei înfrânți? De ce se tem Zeii de ei, când altă dată i-au îngropat fără probleme? Să fie vorba despre profeție? Singurul care cunoaște profeția este Zeul Apollo, tatăl lui Josie, însă el va vorbi numai la final și va schimba totul. Un final de serie pe măsura poveștii. Nota mea pentru întreaga serie este 10. 🙂

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares