Regina întunecată de Andreea Diana Trailescu / recenzie

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Recenzia de astăzi este despre Regina întunecată scrisă de Andreea Diana Trailescu. Romanul a fost publicat în 2021 pe când Andreea era elevă în clasa a X -a. Romanul a obținut titlul de best seller după o săptâmână de la publicare. Este o mândrie pentru că asemenea autori români iau avânt cu asemenea lucrări. Nu pot decât să o felicit și să îi urez multă inspirație și spor și pentru alte lucrări. Cartea o găsițiși la Libris.ro

Titlu: Regina întunecată

Autor: Andreea Diana Trailescu

Editura: Berg

An apariție: 2021

Număr de pagini: 206


Romanul Regina întunecată este o lectură plăcută și ușor de citit. Mi-a plăcut, însă mi-ar fi plăcut și mai mult dacă ar fi fost mai elaborat. Mi s-a părut că acțiunea a curs prea repede și fără să fie date mai multe detalii și descrieri. Început chiar mi-a plăcut maxim, însă prea repede s-a trecut peste anumite detalii și prea erau luate toate ca atare de către eroina principală. Pentru un debut romanul este bunicel, dar cu siguranță pe parcurs autoarea va reuși să dezvolte mai mult acțiunea și să creioneze mai atent personajele.

Eroina principală este o adolescentă pe nume Erika. Ea simte că nu se poate integra în colectivul școlii, iar elevii o privesc ca pe o ciudată. Însă a fi ciudat nu înseamnă ceva rău, ci că ești pur și simplu diferit, însă ea nu înțelege asta. Cu toate astea ea râmâne în lumea ei. Este nevoită să aibă parte de o întâlnire șoc cu niște necunoscuți și să afle că de fapt ar fi regina lor. Totul este foarte ciudat și greu de crezut. Există vampiri cu adevărat? Există o altă lume de care să nu știe?

După ce a fost practic răpită de acești necunoscuți ea acceptă să îi însoțească. Asta mi s-a părut mult prea grăbit și probabil mă așteptam la mai multă muncă de lămurire. Au urmat răsturnări de situație tare interesante, însă parcă tot pe pas grăbit. Finalul a fost destul de neașteptat pentru mine deși eram convinsă că l-am dedus de pe la jumătatea cărții. Asta dovedește că autoarea poate mai mult. Și aștept cu nerăbdare să mai citesc și alte romane scrise de ea.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares