Protecția solară este obligatorie

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și mai mult ca niciodată nu trebuie să uităm de protecția solară. Tot timpul trebuie să folosim produse pentru protecție solară, dar vara trebuie să folosim cremă de față cu SPF 50+ pentru o mai multă eficiență. Pentru că fiecare dintre noi reacționează diferit la unele produse, am ales să încerc mai multe brand-uri și fiecare să folosească ce îi place.

Soțul meu a optat pentru spray cu protecție solară. În rutina de îngrijire a tenului a adăugat și spray-ul facial revigorant cu protecție solară SPF 50 Vichy Idéal Soleil . El nu este adeptul cremei cu protecție solară pe tot timpul anului, însă în sezonul cald utilizează acest spray mai ușor de aplicat și cu SPF mai ridicat.

Îl foloseste de vreo 2 ani de zile și pot să spun că este mulțumit de el. Îi place că nu lasă acea peliculă albă și tenul lucios. După câteva minute bune de la aplicare luciul dispare și tenul rămâne normal. Soțul este încântat de acest produs.

-protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UV

-calmează și catifelează tenul

-potrivit pentru ten sensibil

Nivea Sun – protecție solară mată pentru față SPF 30

Anul acesta am ales să testez Nivea Sun pentru că mi-a fost recomandată de o bună prietenă. Nu-mi place să am tenul uleios sau lipicios, mai ales vara. Tenul meu este de fel foarte gras și această cremă ușoară îmi matifiază tenul imediat și în același timp elimină excesul de sebum. Cum să nu iubești această cremă de protecție solară? Nu , nu ai cum să nu o iubești. Eu o ador. Nici nu este nevoie de foarte mult produs la o aplicare. Se aplică ușor, nu rămâne tenul cu asect albicios și clar nici cu luciu.

Crema face exact ce promite:

  • nu lasă o peliculă grasă și nici o senzație lipicioasă
  • compoziția lejeră nu împovărează tenul și îl hidratează instantaneu
  • absoarbe excesul de sebum
  • antioxidanții naturali și filtrele UV protejează tenul împotriva arsurilor solare
  • previne îmbătrânirea prematură cauzată de radiațiile solare
  • nu astupă porii, menține tenul proaspăt și îngrijit
  • produs testat dermatologic și oftalmologic

Și vă mai recomand și La Roche-Posay Anthelios – spray revigorant pentru față anti-strălucire SPF 50. Unul dintre produsele de protecție solară pe care îl ador este spray-ul lejer răcoritor pentru față La Roche-Posay Anthelios cu SPF 50 care îmi protejează eficient pielea împotriva radiațiilor UVA. În același timp pielea este revigorată și protejată. Cel mai mult îmi place la el faptul că poate fi aplicat în orice moment al zilei, chiar și peste fondul de ten fără să deterioreze machiajul feței.

Vă doresc o vară frumoasă și călduroasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares