Produse CeraVe cu acid hialuronic


Cu fiecare zi ce trece realizez tot mai mult că anii trec și lasă urme asupra mea. Pe ten au început ușor, ușor să-și facă apariția ridurile: pe frunte, pe la colțurile ochilor sau în jurul gurii. Din fericire acestea abia de sunt vizibile, însă acest lucru se datorează și produselor cosmetice pe care le folosesc zi de zi. În ultimii ani, deși nu aveam niciun rid, am început să folosesc produse cosmetice cu acid hialuronic, coenzima Q10 sau retinol. Mulțumită lor tenul meu arată impecabil deși mă apropii cu pași repezi de 40 de ani. Dar, mulțumesc celui care a inventat produse CeraVe cu acid hialuronic.

Este foarte important să acordăm o atenție sporită rutinei de îngrijire a tenului. Atât la vârsta la care ridurile nu ne fac probleme, dar și când acestea încep să-și facă simțită prezența. Unul dintre cele mai bune alegeri este acidul hialuronic. Produsele care conțin acid hialuronic nu trebuie să lipsească din rutina niciunei femei. Are proprietăți miraculoase atât asupra pielii cât și a părului. Mulțumită acidului hialuronic pielea reține o cantitate mai mare de apă și care este eliberată treptat. Scest lucru face ca pielea să fie hidratată timp îndelungat, să fie mai eleastică, să se regenereze treptat și ridurile să se diminueze.

CeraVe – Loțiune hidratantă pentru față și corp pentru pielea uscată sau foarte uscată

În urmă cu aproape 2 ani am început să folosesc CeraVe loțiunea de corp și față pentru pielea uscată sau foarte uscată. De atunci nu a mai lipsit din casa noastră. Este o loțiune foarte bună și eficientă. Cel mai mult îmi place cum lasă pielea după aplicare, dar și faptul că se absoarbe rapid în piele fără să o lase grasă. Un alt plus al acestei loțiuni este și pompița de aplicare a loțiunii. Pe lângă acest produs am mai adăugat în colecția familiei câteva noi produse CeraVe pe care le îndrăgim tare mult. O să vă povestesc astăzi despre unul dintre ele și anume: CeraVe – cremă hidratantă pentru față și corp pentru pielea uscată sau foarte uscată.

CeraVe – Cremă hidratantă pentru față și corp pentru pielea uscată sau foarte uscată

CeraVe – cremă hidratantă pentru față și corp pentru piele uscată sau foarte uscată a intrat destul de repede în colecția noastră și a rămas . O comparație între loțiune și cremă nu aș ști să fac, ambele sunt la fel de bune. Cu toate astea prefer crema, iar restul familiei loțiunea, datorită pompiței. Se vede clar o schimbare chiar după prima aplicare însă după un timp îndelungat schimbările pozitive sunt foarte vizibile. Pielea mâinilor era cea care îmi provoca foarte des supărari, însă de când folosesc CeraVe a dispărut orice nemulțumire.

Caracteristici:

  • hidratează pielea uscata sau foarte uscată până la 24 de ore
  • promovează reînnoirea și protecția barierei cutanate
  • textura lejeră se absoarbe rapid în piele fără a lăsa o peliculă grasă
  • este hipoalergenică și non-comedogenică
  • dezvoltat în colaborare cu medicii dermatologi

Ce produse CeraVe ați încercat până acum?

Gama CeraVe o găsiți pe Notino.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares