Tentație de Ivy Smoak – recenzie

Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Spun mereu că mă voi ține serios și de blog, dar timpul îmi este foarte ocupat de când am job. Cu toate astea mbătă seara am reușit să pun mâna pe un roman și să-l dau gata. Acesta a fost Tentație de Ivy Smoak pe care l-am luat de la Editura Corint în ultima comandă. Mi-am luat foarte multe cărți, dar asta este prima pe care am citit-o deși a trecut ceva timp de când am primit comanda.Mi-am promis mie că voi citi măcar o carte pe săptămână, chiar îmi era tare dor să citesc o carte.

Tentație de Ivy Smoak , primul volum din seria Hunter este un roman de dragoste foarte siropos și cu destul de multe detalii mai picante. Deși povestea în sine mi-a plăcut tare mult, aș fi preferat mai puține scene de dragoste și ceva mai puține detalii picante. Parcă nu-mi vine să cred că romanele de dragoste nu mă mai atrag ca înainte. Probabil vârsta își spune cuvântul. 🙂 Cu toate astea abia aștept următorul volum să aflu cum va continua povestea lui Hunter și Penny.

O poveste cu final fericit?

Un roman cu o poveste frumoasă și cred că un pic și de actualitate. O tânără studentă întâlnește un tip superb la o cafenea. Aceasta este instant captivată de el și speră să-l reîntâlnească. Crede că este vreun student și rămâne cu gândul la el, cu atât mai mult cu cât are și puloverul lui. Penny are o mare surpriză când realizează că minunatul tip din cafenea nu este altul decât profesorul ei de la cursul de Comunicare. Upsss… atâta ghionion să aibă?

Tot la cursul de Comunicare îl întâlnesște pe superbul Tyler, colegul ei de bancă. Între cei doi se leagă rapid o prietenie, deși începe ușor cu stângul la petrecerea organizată de Tyler. Mi-a plăcut maxim de acest băiat și cred că ar fi fost perfect și pentru Penny sau va fi? Oare, oare? Cine va câștiga până la urmă inima lui Penny? Profesorul Hunter sau superbul Tyler? Doamne ce poveste complicată avem aici.

O sumedenie de secrete și întâmplări care vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul cărții. Eu una i-aș fi dat vreo două palme lui Penny pentru unele acțiuni, dar este o fată tare simpatică și sper să aibă parte de un final fericit.

Voi ați citit Tentație de Ivy Smoak?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares