Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului de Sarah J. Maas – recenzie-


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
O nouă recenzie de carte! Nu-i așa că vă era dor? Mie, da! Simt tot mai mult lipsa timpului pentru lectură, dar încerc să mă bucur de câte o carte buna măcar o dată pe săptămână. Acum am citit cu sufletul la gură Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului de Sarah J. Maas. A trecut ceva timp de când am citit primul volum și a trebuit să mai răsfoiesc puțin carte să-mi reîmprospătez memoria cu personajele și acțiunea. Sarah este una dintre autoarele mele preferate și iubesc fiecare carte de-a ei pe care am citit-o până acum. Nici de data asta nu m-a dezamăgit, doar că urăsc că trebuie să aștept mult după apariția unui volum. Ambele volume le găsiți pe Libris.ro

Titlu: Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului

Autor: Sarah J. Maas

Editura: Litera

An apariție: 2022

Traducere: Loredana Voicila

Număr de pagini: 960

O găsiți pe Libris.ro

Orașul Semilunii pare să fi revenit la normal, însă oare chiar așa este? Bryce și Hunt Athalar se bucură de liniște și pare că Asterii se țin de promisiunea de a-i lăsa în pace. Însă pentru cât timp? Sau mai bine zis Bryce și Hunt se pot abține să nu intre în belele astfel încât să atragă atenția asupra lor? Spre umirea mea Athalar s-a ținut chiar binișor, însă Bryce e Bryce și nu se poate să renunțe la a fi corectă indiferent de consecințe. se alătură rebelilor fără prea multă chibzuință ș este ferm convinsă că este alegerea potrivită atâta timp cât cei nevinovați nu sunt tratați cum trebuie.

Mi-aș fi dorit mai multă atenție către relația Athalar – Bryce, însă parcă aceasta nu a fost tocmai așa să îmi tresalte inima de emoții ca în primul volum. Nu știu, parcă Sarah a ales ca acest volum să fie prea cuminte, fără prea multe emoții, probabil să ne revenim după seria evenimentelor atât de puternice din primul volum. Dar, sper că următorul să fie mai intens și ca acțiune și ca subiect, dar mai ales către povestea celor două personaje principale.

Ce cărți ați citit de Sarah J. Maas?

Vă recomand seriile:

Regatul spinilor și al trandafirilor

Tronul de cleștar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares