Produse travel size – ideale pentru orice vacanță


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Iată că deja încep să-mi fac planuri pentru vacanță. Nu, nu e prea din timp, așa că îmi pregătesc cele necesare. Pentru că machiajul este un must-have oriunde merg, m-am orientat deja către tot ce am nevoie. Pentru călătorii aleg să iau produse travel size indiferent dacă este vorba de cosmetice, parfum sau make-up astfel încât să nu mă aglomerez prea mult cu bagajele. Bagajele sunt întotdeauna marea problemă a vacanțelor, punem să avem, să fie acolo, deși de cele mai multe ori nu le folosim.

Majoritatea cumpărăturilor online le fac pe Notino.ro pentru că am o gamă variată de produse și prețuri accesibile. Pe lângă astea livrarea rapidă este un alt atuu al lor și de aceea îi prefer și mai mult față de alte magazine online. Fie că este vorba de cosmetice, detergenți, parfumuri sau alte produse necesare aleg fără teamă pentru că de atâția ani m-am convins de calitatea produselor.

Produse travel size – ideale pentru orice vacanță

Sigma Beauty Travel Kit


Pentru aplicarea fardurilor îmi îndrept mereu atenția către pensule de bună calitate și cât mai diversificate. O alegere perfectă este și setul travel size Sigma Beauty. Setul conține 7 perii foarte utile pentru a crea un make-up de zi sau de seară ca un adevărat profesionist. Pensulele sunt perfecte pentru aplicarea fardurilor pudrate sau cremoase. Iar pentru a fi pe deplin in siguranță acestea vin împreună cu o carcasă superbă.

Steam Protect Touch Styler – placă de întins părul călatoriiUn alt accesoriu care nu-mi lipsește din geanta de vacanță este mini placa de păr. Aceasta este foarte util în vacanță pentru că nu ocupă mult loc și o am mereu la îndemână. Aranjarea părului este un alt obicei de care nu mă pot lipsi pentru că am un păr lipsit de volum și este neapărat nevoie ca de fiecare dată să-l aranjez astfel încât să arate cât de cât bine.

  • încălzire rapidă
  • suprafață ceramică
  • carcasă termorezistentă
  • ideal pentru călătorii

Voi cum vă pregătiți bagajul pentru vacanță? Ce produse nu vă lipsesc din bagaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares