Iubesc produsele Infinite Love


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Astăzi vă povestesc despre Infinite Love, unul dintre sponsorii evenimentului Danube Bloggers Meet #3. Nu cred că este persoană să nu fi auzit sau să fi folosit produsele lor. Iubesc produsele Infinite Love și le folosesc de mulți ani. Până acum am folosit foarte multe parfumuri și de fiecare dată am fost extrem de mulțumită de ele. Pot să mă laud cu o colecție frumușică de parfumuri, cred că peste 25 de sticluțe, dintre care vreo 6-7 Infinite Love. Cu ocazia acestui eveniment am avut șansa să testez și spray-ul pentru corp și odorizantul de cameră. Pentru mine au fost adevărate surprize plăcute și cu siguranță în comenzile viitoare o să recumpăr aceste produse.

Ce conține goodiebag-ul Infinite Love:

  • parfum Madris k-094
  • odorizant cameră aroma Angel
  • body spray BombShell
  • refill roz

Parfum Madrid K-094

Nu are rost să lungesc vorba și să vă dau mai multe detalii despre fiecare produs în parte. În primul rând vreau să vă povestesc despre parfumul Madrid K-094, parfum pe care îl am acasă și în varianta 100 ml. Ador acest parfum din toate punctele de vedere, este primul meu parfum încercat de la ei și de-a lungul anilor l-am tot recumpărat. Are o persistență foarte bună și se simte de la o distanță considerabilă. Este un parfum care face parte din categoria parfumurilor orientale. Iasomia, ambra și lemnul sunt o combinație magnifică. Este asemănător celebrului parfum Allien. Cu siguranță nu o să regretați, daca îl alegeți. Îl recomand cu toată inima.


Odorizant cameră Infinite aroma Angel

Vă spun sincer, nu am fost niciodată atentă pe site și nu știam că au și alte produse în afară de parfumuri. Acum am primit un odorizant de cameră Infinte aromă Angel. Am fost tare curioasă în privința lui și imediat ce am desfăcut cutiuța l-am pus în cameră. Într-adevăr parfumează cu adevărat și ține vreme îndelungată. L-am avut mai bine de o lună de zile, asta în condițiile în care afară temperaturile au fost mai calde. Cu siguranță în sezonul mai rece va ține și mai mult.


Spray de corp BombShell

Nu știu cum au reușit să mă nimerească cu aroma acestui spray de corp, dar le mulțumesc pentru că ador acest spray. Exact ce îmi place mie: note florale/orientale conține acest spray. O combinație delicioasă de iasomie, orhidee, bujor, mosc și căpșună. Este un body mist fresh și perfect pentru zilele calde. Eu îl port permanent în geantă și mă reîmprospătez din când în când. Cantitatea este destul de generoasă și dotat cu pulverizator.

Acestea sunt produsele Infinte Love pe care le-am testat în ultima lună și de care sunt tare, tare mulțumită. Recomand orice produs ale acestui magazin online pentru că, calitatea își spune cuvântul.

Voi ce parfumuri sau produse Infinite Love preferați?

1 thought on “Iubesc produsele Infinite Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares