Pensule profesionale de make-up de la ProfiArtBine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Ne apropiem cu pași repezi de vară și abia aștept concediul să mă pot bucura câteva zile de liniște. Mi-am pus în gând să vizitez câteva locuri din România și să acord un pic de timp și pasiunii mele: pictura. Dintotdeuana mi-a plăcut să desenez, pictez … dar, acum nu mai am așa mult timp pentru asta. Aoleuuu… M-am lăsat dusă de val cu gândul la vacanță și am sărit din subiect. Ce voiam să vă spun este că o dată cu #danubebloggersmeet3 am descoperit ProfiArt , acesta este un magazin cu mii de produse pentru grafică, artă și hobby-uri, de pictură/sculptură, pensule profesionale de make-up, rechizite școlare, papetărie, etc.

Eu am fost una dintre norocoasele câștigătoare a tombolei ProfiArt și am primit un premiu format din două pensule profesionale pentru make-up. M-am bucurat tare mult de acest premiu pentru că, chiar folosesc pensule la make-up-ul zilnic. Iar, faptul că acestea sunt profesionale și de înaltă calitate mă ajută să am un machiaj profi.

Pensulă make-up da Vinci pentru fard de pleoapePrima pensulă pe care am pus-o la treabă a fost pensula pentru aplicarea și blenduirea fardului de pleoape. Aceasta are forma ovală și are niște peri foarte moi fiind din păr alb de ponei făcând ca aplicarea și estomparea fardului să se facă ușor și să ofere rezistență machiajului. Ador faptul că nu îmi provoacă niciun fel de disconfort și reușesc să aplic mult mai bine ca până acum orice fard. Am uitat să menționez că pensula este prevăzută cu un mâner foarte confortabil și practic, lăcuit cu finisaj lucios de culoare neagră.

Pensula make-up da Vinci pentru luciu de buze si rujDacă cu pensula pentru aplicarea fardului m-am descurcat de minune, cu pensula pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze am avut ceva de furcă. Vă spun sincer că până acum chiar nu am folosit o astfel de pensulă și mi-a luat un pic să îi prind ,,joaca,,. Iar după ce am reușit să o folosesc cum trebuie nu mă m-ai despart de ea nicicum. Este foarte practică și nu mai întâmpin probleme cu excesul de ruj ca până acum. Preiau cu ajutorul pensulei exact cantitatea necesara și este super ok aplicarea.

Pensula are perii din păr natural de samar roșu, este un păr elastic și stabil iar acest lucru asigură o aplicare precisă a luciului de buze sau rujului. Însă trebuie să nici nu vă tremure mâna când aplicați, astfel degeaba folosiți o pensulă profesională, că sigur nu o să iasă ce trebuie. dar, cu multă practică vă iese sigur. Mie mi-a reușit după câteva probe, dar îmi place și o voi folosi de acum înainte.

Un make-up de poveste îl realizați cu pensule profesionale daVinci de la ProfiArt!

pensule profesionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares