Cărticele pentru copii de la Editura Niculescu


Bine ați venit sau revenit pe blogul meu!
Probabil o să vă mire articolul meu de astăzi. Da, știu, se apropie vacanța de vară și eu vorbesc despre auxiliare școlare. Însă trebuie ca și în vacanță copii să aprofundeze cunoștințele dobândite în timpul anului școlar. În ajutorul piticilor mei a venit Editura Niculescu. Editura Niculescu ne-a oferit la Danube Bloggers Meet #3 posibilitatea să ne alegem câteva cărți. Eu am optat pentru câteva auxiliare școlare și pentru două cărticele de învățat limba franceză și engleză. Timpul meu de citit este destul de limitat, așa că am optat pentru cărticele pentru copii.

Ce cărți am ales de la Editura Niculescu:

  1. PĂMÂNTUL. Prima mea enciclopedie
  2. Primele mele 100 de cuvinte în limba franceză
  3. Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză
  4. Matematică şi explorarea mediului. Clasa I, semestrul 1. Exerciţii, probleme şi jocuri

Fiecare carticică în parte este foarte interesantă pentru copii. Noțiunile oferite în cărți sunt foarte ușor de reținut pentru că au și imagini. Acest aspect este foarte atrăgător pentru copii și prind cu ușurință noțiunile. Eu am vrut să îi împac pe amandoi, așa că am ales pentru fetiță un caiet de matematică, iar pentru băiat Primele mele 100 de cuvinte în limba franceză. Iar la comun le-am luat primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză și Pămantul. Prima mea enciclopedie.

Spre surpriza mea chiar s-au bucurat când au văzut aceste cărți și în fiecare zi repetă cuvinte în engleză. Sper să le fie cu folos și cu siguranță vom reveni cu noi comenzi de cărticele de la editura Niculescu.

Copilașii voștri aprofundează noțiunile învățate la școală sau au numai vacanță? Ce alte cărticele pentru copii ne recomandați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares