Cum ma relaxez online

Dupa munca zilnica din gospodarie,alergarea neincetata dupa baietel plus alte lucruri care provoaca stres , in momentul in care adorm copilul imi deschid laptopul si incep sa ma joc ,un joc online Bucatarul iubirii care practic ma relaxeaza complet.
Dupa cateva jocuri incep sa ma relaxez dar si sa-mi doresc sa mai gasesc si alt joc mai dragut sa continui relaxarea pana se trezeste baietelul, asa ca aproximativ 2 ore tot ma relaxez pe www.jocuri.biz .
Stiu ca sunt jocuri mai mult pentru copilasi dar mie astea imi plac,sunt amuzante,creative si te capteaza imediat chiar daca esti un adult.Voi cum va relaxati online? Aveti vreun joc anume? Sau poate doar intrati pe pagini de socializare?
Sa va povstec o intamplare hazlie :)))) ,, Intr-o zi ma jucam eu linistita pe Coloreaza artificii si dintr-o data apare nepotelul meu, in varsta de numai 4 anisori si exclama uimit :
Nepotelul : – Tusico, tu te joci pe jocuri de copii?
Eu: – Da, de ce? Nu am voie?
Nepotelul: aaaaaaa , ba da , dar numai copiii se joaca la asa ceva, eu credeam ca tu te lucrezi la calculator nu ca te joci.Eu pe mama nu am vazut-o sa se joace niciodata.
Eu: – daca nu are loc de tine puiule cand sa se joace? Poate se joaca dar nu vezi tu ­čśë Te-ai gandit?
Nepotelul: – :))))) Nu m-am gandit. Dar tu sti sa te joci la jocurile astea pentru copiii?
Eu: – Da, nu vezi ca am terminat ?
Nepotelul: – Da, vad, dar vad ca nu ai facut bine, ia mai uita-te o data sa vezi. :))))))))) Ai colorat gresit .
Eu: – eeeee ,eu mai colorez si ca oameni mari, chiar daca este un joc pentru copiii.
Nepotelul: – Tu crezi a ma prostesti pe mine? Nici nu sti sa te joci. :)))))))))
Eu: – ………fara cuvinte.
:)))))))))))) Nepotelul meu de 4 anisori chiar avea dreptate,chiar gresisem la colorat :)))) nu am respectat desenul, mai am de invatat dar daca ma relaxeaza ce conteaza ca am facut gresit, scopul scuza mijloacele nu?
Va invit cu drag sa vizitati si sa va relaxati jucandu-va Jocuri gratis pentru copii , nu conteaza numarul anilor din cununa vietii si sufletul nostru vesnic de copil , nu?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares