Epilat făra efort, rezultat ca la salon

,,Să fi femeie nu-i ușor și nici nu ești pe placul tuturor,, asta este o vorbă a mea mai specială :), de ce spun asta? Cum? Nu este așa?
Începând prin simplul fapt ca trebuie întotdeauna să fie aranjată, nu poate ieși oricum pe stradă: puțin fard, un pic de rimel și un ruj/gloss pe buze, îmbracată potrivit pentru ziua respectivă: poate mers la o ședință, la o întâlnire sau pentru a merge să facă cumpărături. Nimic nu trebuie sa fie la întâmplare. Acum înțelegeți? Și dacă toate astea nu ar fi de ajuns, lipsește partea cea mai puțin plăcută din viața unei femei: epilarea.
Acum nu o să mai  vorbesc la general 🙂 o să vă povestesc experiența mea:
Nu sunt genul de femeie care să iasă pe stradă, chiar și pînă la colțul străzii, așa cum stau prin casă. Asta este o parte foarte plăcută pentru mine,ador să mă aranjez și să fiu cochetă. Partea urâtă începe la epilat 🙁 sunt din fire mai timidă, așa că nu am îndrăznit niciodată să merg la un salon pentru acest lucru. Îmi cumpăram de la magazinul meu de cosmetice ceară, o încălzeam pe foc ( făcând un miros și un fum, de mă lua mama uneori la ceartă ), apoi amestecam și suflam în ea să se mai răcească, o întindeam și aici începea partea cea mai urâtă: se sfărma, ba nu se lua bine părul, etc, etc …cred că toate știm cum era.
Toate astea până intr-o zi când m-am hotărât să încerc și eu kit-ul de epilare de pe EpilatPro, care sincer m-a atras de la început. Să nu credeți că nu m-am și informat înainte, mi-a placut cum se fabrică aparatele de încălzit ceara ( scap de marea chinuială de a încălzi ceara pe foc, eliminând mirosul și fumul ).Pentru asta nota 10 , mi-a oferit încredere și curaj.
Mi-am ales Kit-ul cu ceara de unica folosinta complet  pentru acasă, fiind cel mai ieftin din această categorie, numai 99 lei, m-am gîndit să nu arunc banii aiurea dacă nu mă voi descurca cu el :). Dar urmărind un alt tutorial care prezintă toată gama de produse profesionale de epilat și care sunt importate din Italia tind să cred că nu este foarte greu de lucrat cu el. Sunt foarte entuziasmată și abia aștept să-l primesc acasă.              Aparatul este foarte practic, micuț ( să nu fie mare pentru a mă încurca in timpul operațiunii ) , este plat și cu o mică curbă, pentru a-l putea ține cu ușurință în mână.Încălzește ceara într-un timp foarte mic, avantajul este că aceasta va fi tocmai bună pentru epilat: nu mă va frige, se va întinde uniform si atât cât trebuie de groasă datorită roll-on-ului atașat. Apoi rapid cu ajutorul unei benzi speciale ( pe care o voi găsi in pachet) voi îndepărta ceara cu părul nedorit.

        Mă gândeam să-mi cumpăr și câteva rezerve de ceara dar acum nu știu la care să mă opresc, cel mai bine, cred, va fi să le testez pe cele care vin alături de aparat, iar apoi să fac altă comandă cu rezervele de care mi-a plăcut mai mult. Și pentru că comanda trebuie să fie de minim 90 lei, voi mai comanda și ulei dupa epilat cu eucalipt calmant, mă va ajuta sa evit iritațiile după epilare și va calma pielea.M-am gândit la asta pentru că am transport la numai 15 lei prin curier rapid in maxim 2 zile lucrătoare, produsele  sunt asigurate până la primire fiind însoțite de factura fiscală și certificat de garanție. Plata produselor o pot face atât la curier, prin card sau transfer bancar. 
Simplu și eficient.

Kit 1 epilare complet Home contine:
– 1 Incalzitor de ceara FREE
– 2 rezerve ceara cu Azulena
– 1 rezerva ceara cu Titan Rosa
– 1 rezerva ceara cu Miere
– 1 pachet benzi epilat de 100 buc
   Preț: 99 lei 

Încercați cu încredere, o să vă spun câteva detalii importante astfel încât să căpăta-ți încredere maximă în EpilatPro:
  – Comercializează cea mai variată gamă de produse profesionale pentru epilat în Romania,

  – Este reprezentant al unor mărci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, Germania, Serbia, SUA, etc,

  – Produsele importate și comercializate sunt originale, pentru uz profesional, de cea mai bună calitate,

  – Raportul calitate/preț este foarte bun,

  – Echipa are experiență în acest domeniu încă din 2005,

  – Comanda se poate face online, telefonic sau prin e-mail,

  – Oferă 3 modalități de plată,

  – Livrarea se face în 24 de ore prin curierat rapid,

  – Cumpărăturile sunt garantate 100 %,

  – Distribuie ceară pentru epilat, aparatură profesională epilat, ceară de unică folosință, ceară tradițională, decantoare ceară, încălzitoare ceară, epilatoare, uleiuri după epilare, hârtie pentru epilat, parafină, accesorii pentru epilat, etc.

            Așa cum vă spuneam și la începutul articolului nu-i ușor sa fi femeie. Dar acum, avem si ajutoarele potrivite de la EpilatPro care ne salvează din aceste situații mai puțin plăcute si dureroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares