Un vis realizat avand cazare Mamaia

Cand am terminat clasa a 12 a , cum era traditia liceului sa se mearga la banchet la Mamaia, asa am fost si eu. Am mers cu 2 autocare ,pe drum distractie,glume voie buna ­čÖé , cand am ajuns la Hotel Aurora Mamaia am avut parte de o primire foarte frumoasa, am fost invitati sa luam loc si am fost serviti cu racoritoare.Apoi fiecare ne-am primit cheile de la camerele care ne fusesera rezervate.Mi-a placut extraordinar camera , foarte spatioasa,curata si mai ales foarte dotata:aveam televizor, aer conditionat, frigider iar de baie nu va mai spun:totul era nou si curat.
Am petrecut 3 zile de poveste la acest hotel minunat, seara am fost la cina care ne-au pregatit-o cu un meniu de exceptie care de altfel era inclus in oferta,pentru ca am avut pachet complet,cazare si mancare .
Seara banchetului a inceput printr-o mica festivitate a liceului,apoi a urmat petrecerea propriu-zisa, dans,mancare si bautura,intr-un cuvant distractie.
Pentru mine acest sejur a fost de poveste,iar apoi am continuat sa revin tot mereu vara la acest minunat hotel.Am ramas clienta fidela in toti acesti ani.
,,  Hotel Aurora este un hotel de 2 stele, renovat complet. Fiind dispus perpendicular pe malul marii, toate camerele au vedere laterala spre mare. Dispune de 339 camere de 2 locuri, dotate cu : mobilier nou si modern, tv, cablu tv, minibar, mocheta noua pe jos, geamuri termopan, aer conditionat, grup sanitar total renovat cu dus, balcon, acces pe baza de cartela magnetica. Alte dotari generale: restaurant, bar de zi, agentie de turism, birou de schimb valutar, sala de conferinte, parcare proprie pazita. Masa se poate servi la restaurantul Aurora in sistem de bonuri valorice. ,,
Dupa ce m-am casatorit, sotul era client fidel vara de vara la Hotel bavariaBlu Mamaia si de aici au inceput micile noastre probleme legate de cazare la Mamaia ­čÖé fiecare ne doream hotelul nostru favorit ­čÖé ,asa ca ne-am decis ca in fiecare an 1 saptamana sa stam la hotelul meu si cealalta saptamana la hotelul lui preferat,asa ne-am impacat amandoi.
,, Dotarile hotelului se afla la inalte standarde internationale, cuprinzand: hol receptie elegant si impunator, salon restaurantcu 100 de locuri, bar receptie, spatii comerciale, sala de conferinte cu 70 de locuri, piscina descoperita, parcare, centrala termica proprie, scari de acces, coridoare, lifturi moderne, rampa pentru persoanele cu handicap. Pentru accesul catre hotel exista aeroport la 35km de hotel si gara la 6km. Hotelul poate asigura transportul pentru acestea, la cererea clientului. Camerele dispun de aer conditionat, tv, cablu tv, telefon, radio, minibar, seif. ,,
Pentru a fi siguri ca gasim locuri disponibile la ambele hoteluri exact cand avem nevoie ne facem rezervari cu ajutorul BookingExpert din timp .

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares