Dulceata de zarzare

– 5 kg zarzare
– 2,5 kg  zahar
Spalam zarzarele, le scoatem samburii si le lasam un pic la scurs, apoi le asezam in oala in care facem dulceata asa: jumatate din zarzare, apoi jumatate din zahar,iar zarzare si la final zahar, le lasam peste noapte la frigider. Dimineata vom gasi siropul lasat, punem oala pe foc si lasam sa fiarba, adunam spuma care se formeaza, si lasam focul la mic pana dulceata este gata.

Punem in borcane si le asezam cu capacul in jos, astfel nu patrunde aer si rezista mai bine.Depozitam in camara.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares