Scule de constructii de la Venusdsh.ro

In aceasta primavara am inceput ridicarea unei casute moderne pentru mine si familia mea. Inca de la inceput au fost cheltuieli mari iar pe parcurs au tot crescut, mesterii aveau nevoie si de scule pentru constructii si am fost nevoita sa gasesc la preturi bune si cu livrare rapida. Asa ca la recomandarea unui prieten am cautat pe site-ul Venusdsh.ro si aici am gasit o gama variata de produse, pe langa scule am mai gasit si alte materiale necesare de care inca nu cumparasem.
Primul lucru cautat a fost scule pentru constructii si am gasit o trusa de scule constructii foarte utila, are tot ce este necesar cred in constructii ­čÖé daca nu chiar tot, aproape, tot.

http://venusdsh.ro/trusa-scule-sd-a8060-60-buc1.html

Cand le-am aratat mesterilor mei ce vor primi pentru a munci au ramas placut surprinsi, si mi-au cerut daca mai dispun de ceva bani sa le mai cumpar si lor un echipament de protectie. De asta nu stiam, asa ca i-am intrebat repede ce au nevoie dupa site ­čÖé ooooo ce de lucruri aveau baietii nevoie.

Asa ca am inceput cu inceputul ­čÖé

1 – manusi pentru protejarea mainilor

                                                               Echipament lucru Venus DSH
2- protectie pentru cap, sunt foarte importante castile de protectie pentru mesteri care lucreaza in exterior dar si in interior.

3- ochelari si masca pentru protejarea ochilor

4 – salopete pentru protejarea corpului

5 – pentru protejarea picioarelor

Muncitoriimei au fost foarte multumiti de ceea ce le-am cumparat de pe site si se mandresc cu ele, multumita Venusdsh.ro .

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares