Minunatele cititoare de coduri de bare de la IDMag

In ziua de azi majoritatea pornesc mici afaceri care sa le aduca un mic profit, iar cele mai profitabile par a fi magazinele mici mixte, unde, de fapt , se gasesc de toate, de la ata pana la paine. O prietena de-a mea care locuieste la tara, s-a gandit la un mic magazin cu de toate, la inceput a mers mai greu si vanzatoaarea se descurca bine, dar dupa jumatate de an clientii au prins curaj si veneau din ce in ce mai multi si mai des. Cum volumul de munca a crescut, s-a gandit sa-i usureze totusi munca vanzatoarei si i-a achizitionat de pe site-ul Idmag cititor de coduri de bare astfel incat treaba sa mearga mult mai repede. La inceput vanzatoarea era un pic susceptibila in privinta acestui aparat minune care avea sa-i injumatateasca munca doar prin simplu fapt ca il treci peste codul de bare de pe produs, asa ca ia cerut prietenei mele mai multe detalii despre el s cum functioneaza. Atunci aceasta ia recomandat ca sa se uite pe site-ul Idmag si acolo va gasi toate informatiilșe necesare. Astfel ca aceasta a aflat urmatoarele lucruri despre aparatul minune:

Cititor coduri de bare Intermec SG10T 1D IMGR USB SCANNER
Captura date
1D, GSI DataBar
Comunicatii
USB
Rata de scanare
130 scans / sec
Distanta de scanare
de la 0 cm – 12 cm (depinde de tipul de cod)
Sursa de lumina
LED rosu, 630 nm
Robustete
Temperatura de operare: 0 ° C la +40 ° C (+32 ° F la +104 ° F) Temperatura de depozitare: -40 ° C la +60 ° C (-40 ° F la +140 ° F) Umiditatea: functionala 4 zile, 95% Rh, depozitare: la 60 ° C (140 ° F) Grad protectie IP30
Alimentare
5 VDC, <110ma div="">

Acestea fiind datele tehnice ale minunatului aparat care ii va fi prieten de acum, ea in schimb a inteles ca acum acesta va trebui sa fie trecut peste codul de bare aflat pe fiecare produs, acesta va afisa automat numele si pretul produsului pe casa de marcat, asta fiind cu siguranta marea lui putere.

Magazinul online IDMag este este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania care comercializeaza peste 85,000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international. Dezvoltat pentru a se plia pe cerintele tot mai complexe ale clientilor persoane juridice, IDMag integreaza un concept unic la nivelul pietei de mobilitate menit sa reduca ciclurile anevoioase de achizitie specifice tehnologiilor de ultima generatie, sa simplifice procesele de cautare, informare, documentare, implementare, training, mentenanta si suport aferente si sa ofere multiple alternative de achizitie la cel mai bun pret de pe piata.
Trei modalitati de Achizitie
Echipamente noi

Indiferent de complexitatea echipamentelor pe care le cautati, pe IDMag gasiti cele mai noi configuratii la cele mai bune preturi. Puteti vizualiza in timp real pe site stocul IDMag, actualizat zilnic pentru afla cu exactitate data livrarii.

“As a service”
Pentru ca stim ca un pret bun este foarte bun doar atunci cand vi-l puteti permite va oferim posibilitatea de a achizitiona orice tip de echipament sau accesorii precum si aplicatiile de mobilitate specifice doar pe baza unei taxe lunare de folosinta. In acest fel evitati investitiile costisitoare in echipament iar noi preluam mentenanta si service-ul acestora si avem grija ca echipamentele pe care le detineti sa fie perfect functionale  365/365, 24/24.

Echipamente Second Hand
Si pentru ca orice tip de tehnologie sa va poate fi accesibila in orice moment la cel mai bun pret posibil puteti achizitiona echipamente second hand in stare foarte buna de functionare de la cei mai avangardisti deschizatori de drumuri in mobilitate. Noi preluam mentenanta si service-ul si avem grija ca echipamentele pe care le detineti sa fie perfect functionale 365/365, 24/24.

Comandati cu incredere cititoare de coduri de bare de pe Idmag, preturi excelente, garantii si seriozitate .

1 thought on “Minunatele cititoare de coduri de bare de la IDMag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares