Prietena mea se muta intr-un alt aparatment din Iasi

De cand am venit la facultate in Iasi, m-am mutat cu o colega de facultate intr-un apartament dragut si simplu, au trecut 4 ani si noi am ramas tot acolo, am terminat facultatea, ne-am gasit de munca si eram fericite in casuta noastra. Intr-una din zile prietena mea a venit si mi-a spus dintr-o suflare,, Ma mut ,, , am ramas fara cuvinte, de ce? cum? unde? toate intrebarile imi ieseau din gura repede, eram surprinsa, nu stiam nimic de acest  gand al ei de a se muta, nu acum imediat, stiam ca o va face imediat dupa nunta din toamna aceasta, am fost foarte trista. Mi – a spus entuziasmata ca si-a gasit un apartament super dragut in care v-a locui cu iubitul ei,intr-o zona frumoasa. Eu eram trista, voi ramane singura, dar nu puteam sa-i umbresc fericirea asa ca am fost si eu bucuroasa alaturi de ea. Acum eram curioasa cum a dat de el, ca timp nu avea nici sa iasa in fata blocului. Mi-a spus ca intr-una din zile a dat peste o stire pe internet si curioasa a intrat sa vada despre ce este vorba. Era o oferta pentru luna Iulie in care daca achizitionai apartamentul primeai cadou un televizor LED HD sa te bucuri alaturi de familie de emisiunile tale preferate. Cum ei anul acesta se vor casatori, acum au gasit si un apartament dragut in  complexul Pentaiasi cu foarte multe facilitati:
     – gradinita pentru copii;
     – locuri de parcare supraterane;
     – spatii verzi, mobilier si iluminat urban;
     – magazin alimentar;
     – paza si acces securizat;

• Fiecare bloc x 7 apartamente pe etaj
• Lifturi moderne la fiecare bloc

O oferta foarte buna, mai ales ca sigur vor fi numai tineri in aceasta zona rezidentiala, m-am gandit sa incep sa economisesc si eu, poate voi cumpara un aparatament in aceasta zona,sa fim mai aproape , dar deocamdata ma bucur alaturi de ea.Mi-a spus ca si-a ales apartamentul de la etajul 2, sa nu fie nici chiar jos dar nici foarte sus, ii place foarte mult cum arata apartamenetul si zona.

http://www.pentaiasi.ro/index.php?go=amplasare

                                                           Blocuri noi Iasi – Pentaiasi.ro

http://www.pentaiasi.ro/index.php?go=amplasare

                                                               Blocuri noi Iasi – Pentaiasi.ro

 Cand am vazut ce minunatie de bloc nou, frumos , intr-o zona linistita si ce atmosfera placuta, mi-a facut o impresie foarte buna, chiar m-am bucurat din suflet pentru ca prietena mea si-a gasit locul ei mult iubit in care isi va intemeia o familie.
Le doresc numai bine si sa se bucure de noua lor casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares