Lumină adevărată în camera mea

Știm, cu toții, o cameră este mult mai frumoasă dacă este luminoasă, nu știu cum pot alții să-și păstreze camera într-o lumină aproape inexistentă, numai pentru a face economie la curent. Ador lumina, îmi place ca toata casa să fie luminoasă, iar pentru asta nu stau cu o lumină difuză, eu caut soluții ingenioase, și eu fac economie, dar mi-am cumpărat o lustră foarte modernă care mă ajută foarte mult în acest sens, dispune de un fasung LED-GU10 și puterea maxima este de 3x3W, avînd un număr de 3 becuri, și pentru că led-ul este alb oferă o lumină caldă și puternică în același timp. Nu vă gândiți că este o lustră exagerat de mare sau de grea, este foarte ușoară, are numai 1.281 kg și se fixează foarte ușor în tavanul camerei, este de culoare alb-crom adaptându-se foarte bine la orice nuanță ar fi camera zugrăvită. Fiind o lustră cu aer modern, va oferi camerei un stil elegant, modern dar și luminos. Prețul este foarte rezonabil și meriă tot respectul, pentru că la avantajele de care dispun este parcă prea mic în comparație cu alte magazine sau site-uri de pe internet.
Vă încântă design-ul? Pe mine, m-a atras acesta în primul rând iar apoi restul avantajelor de care dispune.
Și pentru camera băiețelului am achiziționat o lustra taya 93142 eglo fascinantă, vă spun sincer că mi-ar place și mie în dormitor, este viu colorată, suporturile fasung pentru becuri sunt trei figurine animate: o albinuță, o broscuță și un ursuleț. Cu siguranță, orice copil din lume ar fi mulțumit de o asemenea lustră deosebită și luminoasă.Ar fi ca și o jucărie sau de ce nu un carusel ( așa cum sunr cele pentru pătuț) nu-i așa? V-ar plăcea o astfel de lustră pentru camera voastra de adulți? Eu una, va spun drept că mi-ar plăcea chiar și la mine in dormitor 🙂

Iar la final aș dori să vă prezint cea mai luxoasă lustră ( asta din punctul meu de vedere) și pe care aș cumpăra-o dacă aș dispune de banii necesari, nu este extrem de scumpă pentru cei care își permit,și chiar au gusturi extraordinar de bune si rafinate dar deocamdată pentru mine rămâne doar un vis frumos.
Lustra AUDI 77 SP6 mi-ar aduce o rază de Soare luminoasă în camera de zi, de fapt, în oricare cameră de zi ar arăta extraordinar.

  

Nu-i așa că am dreptate? Vouă care v-au plăcut?V-ati gandit sa va achizitionati astfel de lustre? Unde ati mai intalnite oferte asa frumoase? preturile cum vi se par?
Mie, imi place foarte mult tot ce se afla pe site si mi-as dori macar o lustra de la ei.
Va astept cu impresii, sfaturi si de ce nu sugestii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares